Και πάλι στο επίκεντρο τα Μανάβικα-Μεγάλη ζήτηση για τραπέζι από την δεύτερη μέρα του Πάσχα και μετά

Σε αμείωτους ρυθμούς προετοιμασιών είναι οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης στα μανάβικα, ενόψει του ανοίγματος τους την δεύτερη μέρα του Πάσχα 3 Μαΐου.

Καταστηματάρχες και προσωπικό ανακαινίζουν, ανανεώνουν και καθαρίζουν και πάλι τους χώρους των καταστημάτων τους, ούτως ώστε να υποδεχθούν από τις 3 Μαΐου τους πελάτες τους.

Όπως δήλωσε στο trikalaIN.gr ο Πρόεδρος των επαγγελματιών εστίασης στα μανάβικα και ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Τα μεζεδοκαμώματα» Παναγιώτης Κορομπλής, τα καταστήματα των μανάβικων ύστερα από μεγάλο διάστημα που έμειναν κλειστά, επανέρχονται και πάλι δριμύτερα στο προσκήνιο και μάλιστα στο επίκεντρο ενδιαφέροντος του κόσμου, ο οποίος αδημονεί να τα επισκεφθεί.

Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για κρατήσεις τραπεζιού, ενώ ήδη υπάρχουν αρκετά ρεζερβέ από τώρα για την δεύτερη μέρα του Πάσχα, αλλά και για όλη την υπόλοιπη εβδομάδα. Οι πελάτες είναι από την πόλη των Τρικάλων, χωριά του νομού, αλλά και από γειτονικούς νομούς ακόμα.

Υπενθυμίζουμε πως μπαράκια, καφετέριες, εστιατόρια και ταβέρνες θα λειτουργούν μόνο σε εξωτερικούς χώρους και με ανώτερο αριθμό ανά τραπέζι τα 6 άτομα, όλοι δε σερβιτόροι και πελάτες θα φοράνε μάσκες κανονικά.