Και ο Αργύρης Κοπάνας υποψήφιος δήμαρχος Βόλου

Διασπασμένο θα κατέλθει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στις δημοτικές εκλογές για τον Δήμο του Βόλου, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την σημερινή συνέντευξη του Αργύρη Κοπάνα σε Κυριακάτικη εφημερίδα.

Ο περιφερειακός σύμβουλος δηλώνει έτοιμος να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο και μάλιστα ασκεί σκληρή κριτική στην σημερινή δημοτική αρχή του Αχιλλέα Μπέου. Ήδη ο κ. Κοπάνας, όπως υπογραμμίζει έχει συγκροτήσει μία ομάδα πολιτών που πρόκειται να τον ακολουθήσει σε αυτή την προσπάθεια.

«Ασφαλώς και με ενδιαφέρει η προοπτική της καθόδου μου ως υποψήφιος δήμαρχος Βόλου. Θέλω να αγωνιστώ για την πόλη μου και να την πάμε ψηλά. Και δεν είμαι μόνος σε αυτή την προσπάθεια. Ήδη, όπως ανέφερα, υπάρχει μια ομάδα από αξιόλογους συμπολίτες μου από όλο το κοινωνικό, επιστημονικό και επαγγελματικό φάσμα, που είναι έτοιμη να εργαστεί και να παλέψει για ένα νέο όραμα για τον Βόλο.
Η δική μου υποψηφιότητα θα είναι μια πρόσκληση, ένα κάλεσμα, προς όλες τις υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας για συνεργασία, συνέργειες, συλλογική προσπάθεια, συνεννόηση, για συσπείρωση γύρω από στόχους και οράματα, που μας εμπνέουν όλους.
Και η αυτοδιοικητική μας κίνηση θα είναι μια πρόκληση να βγουν μπροστά και να πρωταγωνιστήσουν οι άξιοι, οι ικανοί, οι καλύτεροι. Αυτές τις σκέψεις μοιραζόμαστε με ολοένα περισσότερους συνδημότες μας. Ενώνοντας και συνθέτοντας δυνάμεις μπορούμε να γίνουμε η μεγάλη πλειοψηφία, το δυνατό ρεύμα, που θα φέρει την αλλαγή και θα αναζωογονήσει τον Βόλο. Πάνω σε αυτές τις δυνάμεις θα οικοδομήσουμε τον Βόλο των άξιων, αλλά και τον Βόλο των αξιών» δηλώνει στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Θεσσαλία».

Η υποψηφιότητα του κ. Κοπάνα θα δημιουργήσει «πονοκέφαλο» στην Νάνσυ Καπούλα, η οποία πρόκειται να είναι υποψήφια δήμαρχος Βόλου με την υποστήριξη της ΝΔ.

www.thenewspaper.gr