Καφές Μάγγου: 50 χρόνια παράδοση & πρωτοπορία στον καλύτερο καφέ της πόλης

Από το 1970 που άνοιξε το πρώτο καφεκοπτείο των αδελφών Μάγγου στα Τρίκαλα, άλλαξαν πολλά. Από τότε μέχρι σήμερα η επιχείρηση μεγάλωσε, τα καταστήματα της έγιναν περισσότερα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολλών Τρικαλινών καταναλωτών, που επιλέγουν σταθερά τον καφέ και όλα τα προϊόντα ΜΑΓΓΟΥ. Και σίγουρα ένα πράγμα που δεν άλλαξε μέσα σ’ όλα αυτά τα χρόνια, είναι η σταθερή ποιότητα στον ασυναγώνιστο καφέ με τα μοναδικά αρώματα, αλλά και σε όλα τα άλλα προϊόντα της επιχείρησης, που την έφερε εδώ και δεκαετίες σταθερά, στην πρώτη θέση της προτίμησης των καταναλωτών.

Τα τελευταία χρόνια τα καφεκοπτεία Μάγγου, πιστά στην παροχή και διάθεση των καλύτερων προϊόντων στους πολυάριθμους πελάτες τους, καινοτομούν για ακόμη μια φορά φέρνοντας αποκλειστικά πρωτότυπα προϊόντα άριστης ποιότητας για όλους.

Έτσι στα τρία καταστήματα Μάγγου στα Τρίκαλα, ο καταναλωτής πέρα από τον άριστης ποιότητας καφέ σε όλες τις ποικιλίες, τους φρεσκότατους ξηρούς καρπούς, τα ασυναγώνιστα γλυκά κουταλιού και όλα τα ζαχαρώδη και τα γλυκά, θα μπορεί να βρει και πολλά άλλα είδη όπως ποικιλίες πράσινου τσαγιού με ιβίσκο, μούρα, goji berries, άγριο τριαντάφυλλο, παπάγια με λεμονόχορτο, λουϊζα, ανανά, φλούδες λεμονιού, παπάγια, με μήλο, ιβίσκο, ανανά, τριαντάφυλλο, άγριο τριαντάφυλλο, παπάγια, με πορτοκάλι, μούρα, ανανά,πράσινο τσάι «αδυνατίσματος» «ευεξίας» «χαλάρωσης» «μακροζωίας» με υπέροχες γεύσεις και βότανα του ΟλύμπουDried Osmotic Quince. Επίσης κυδώνι αφυδατωμένο μέσω φυσικής ώσμωσης χωρίς προσθήκη ζάχαρηςDried Orange, Osmotic Organic, πορτοκάλι αφυδατωμένο χωρίς ζάχαρη και πάρα πολλά ακόμη. Και φυσικά όλα τα είδη του καφεκοπτείου (ξηροί καρποί, γλυκά κουταλιού, καραμέλες, σοκολατοειδή, αποξηραμένα φρούτα, μπαχαρικά, superfoods) κλπ.

Για τον καλύτερο καφέ στην πόλη, μη ψάχνετε αλλού…μόνο στα καφεκοπτεία ΜΑΓΓΟΥ. Η παράδοση 50 και πλέον χρόνων το αποδεικνύει περίτρανα!

Καφεκοπτεία Μάγγου

1ο κατάστημα 25ης Μαρτίου και Τιουσόν τηλ. 24310 25305

2ο κατάστημα Γαμβέτα 15 τηλ. 24310 73619

3ο κατάστημα Βασίλειου Τσιτσάνη 12 τηλ. 24310 25235