Κ. Σκρέκας: «Τέλος στα πειράματα. Με τη Ν.Δ. πάμε την Ελλάδα μπροστά»

kalampaka kentriki 2

Στην κατάμεστη αίθουσα του Εκθεσιακού Κέντρου Καλαμπάκας μίλησε το βράδυ της Πέμπτης ο Πρώην Υπουργός Ανάπτυξης και Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Κώστας Σκρέκας.

Τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η Ν.Δ. έρχεται ως η ήρεμη και σταθερά Ευρωπαϊκή δύναμη της χώρας προκειμένου να δώσει ξανά στο λαό σιγουριά και στη χώρα προοπτική. Λέμε όχι στην πόλωση και την ένταση που επιδιώκει ο ΣΥΡΙΖΑ και προχωράμε με ηρεμία και σιγουριά προς την κάλπη.

Αυτή την ώρα, την ώρα της κρίσης πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.

Να αναλογιστούμε τι έγινε τους τελευταίους 7 μήνες στη χώρα μας και σε τι σημείο μας έφεραν ο Τσίπρας και ο Καμμένος. Αυτή τη Κυριακή πρέπει να βάλουμε τέλος στο πείραμα ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η τελευταία ευκαιρία για τη πατρίδα μας. Στο δίλημμα πειράματα ή σιγουριά επιλέγουμε σιγουριά.

Ψηφίζουμε για σταθερότητα, για σταθερή κυβέρνηση από Δευτέρα και όχι για αστάθεια. Γι αυτό η ψήφος μας την Κυριακή είναι κρίσιμη και χρήσιμη. Καμία χαμένη ψήφος. Ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία που έχει αποδείξει ότι έχει ικανότητα διακυβέρνησης κόντρα στην 7μηνη κυβερνητική ανικανότητα του ΣΥΡΙΖΑ».

.