Κ. Παπαευθυμίου: Στόχος του ΚΙΝΑΛ είναι να αποτελέσει την 2η πολιτική δύναμη της χώρας

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης για τις πολιτικές εξελίξεις, παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή του δημοσιογράφου Δημήτρη Παδιού ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και υπεύθυνος του τομέα ανάπτυξης, επενδύσεων & μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας της ΝΕ Τρικάλων Κων/νος Παπαευθυμίου.

Ερωτηθείς αρχικά να σχολιάσει την παρουσία του μαζί μ΄αυτή της Γραμματέως κ. Κασσοπούλου στην απεργιακή συγκέντρωση των 8 ατόμων του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων, ο κ. Παπαευθυμίου υπογράμμισε πως η παρουσία τους εκεί και όχι στην κεντρική πλατεία ήταν σημειολογική, καθώς το ΚΙΝΑΛ είναι με τους εργαζόμενους και το ΕΚΤ αποτελεί το σπίτι κάθε εργαζόμενου.

Αναφορικά με τον ποιον σκέφτεται να στηρίξει για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ στις εσωκομματικές εκλογές του φθινοπώρου, ο Κων/νος Παπαευθυμίου τόνισε πως τιμάει όλους τους μέχρι τώρα υποψήφιους για την ηγεσία, ο καθένας έχει την πορεία του και την ιστορία του μέσα στο κίνημα και όλοι μπορούν να εγγυηθούν ένα δυνατό και μεγάλο ΚΙΝΑΛ. «Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα ανακοινώσω τις προθέσεις μου. Ο στόχος όλων μας είναι να καταστήσουμε το ΚΙΝΑΛ την 2η σε δύναμη πολιτική δύναμη της χώρας και θα το καταφέρουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώτος σε ψήφους υποψήφιος Βουλευτής στις προηγούμενες εκλογές.

Τέλος ο Κων/νος Παπαευθυμίου τόνισε πως με το νέο εκλογικό νόμο που θα ισχύσει στις επόμενες εκλογές, είναι απολύτως εφικτός ο στόχος εκλογής Βουλευτή από το ΚΙΝΑΛ στα Τρίκαλα, γι΄αυτό όλοι θα πρέπει να παλέψουμε προς αυτή την κατεύθυνση.