Κ. Κρεμμύδας: H ενεργειακή μου φτώχεια και το παρκάρισμα στα Τρίκαλα

Ξεσπαθώνει κατά της δημοτικής αρχής και του Δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου, για το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κώστας Κρεμμύδας,

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, υπογραμμίζει σχετικά:

«Πυροτέχνημα από τον κ. Παπαστεργίου η χρησιμοποίηση των κερδών από την ελεγχόμενη στάθμευση για τη στήριξη των ευάλωτων νοικοκυριών. Χρυσώνει το χάπι της είσπραξης

.

Υπεύθυνη για το ότι έχουν καταστεί ευάλωτα τα νοικοκυριά, και ποιο νοικοκυριό δεν είναι, είναι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στην οποία ανήκει και στηρίζει ο κ. Δήμαρχος, που με την νεοφιλελεύθερη πολιτική της δημιούργησε την οικονομία των 2,4 ευρώ /λίτρο βενζίνης ,που ανέχτηκε τα υπερκέρδη των παρόχων ενέργειας μέσω της ρήτρας αναπροσαρμογής, που έχει ανεξέλεγκτο τον πληθωρισμό στο 12% και που επιτρέπει τις ανακοινώσεις στο ελληνικό λαό για την αποστολή όπλων από εκπροσώπους άλλων χωρών.

Και για να μη ξεφύγουμε από το θέμα, την ελεγχόμενη στάθμευση την εφαρμόζεις αν πιστεύεις ότι θα σου λύσει το κυκλοφοριακό πρόβλημα και το πρόβλημα της στάθμευσης, αυτό είναι συζητήσιμο και όχι για να εισπράξεις ανεξάρτητα πως θα χρησιμοποιήσεις τα κέρδη σου ως Δήμος. Και στην συζήτηση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν ήταν επιχείρημα η διαχείριση των κερδών.

Δεν πιστεύω ότι οποιαδήποτε έλεγχος 500-600 θέσεων στάθμευσης θα λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Σε συνδυασμό με τα έργα των αναπλάσεων θα δημιουργήσει εντονότερα προβλήματα».