Ήττα κορασίδων-Νίκη ενηλίκων

Ήττα για κορασίδες και κορασίδες Α΄

Νίκη με ανατροπή για την ομάδα των Ενηλίκων

 

Την ήττα με 3-0 γνώρισε στη Λάρισα η ομάδα των κορασίδων για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΠΕΚΕΛ. Στο εξ αναβολής παιχνίδι δεν τα κατάφεραν και γνώρισαν την ήττα από την ΕΑ Λάρισας στο Κλειστό του 1ου Γυμνασίου με 3-0. Μεγάλη μάχη έγινε στο 1ο σετ με τον Ασκληπιό να παίρνει διαφορά στα μέσα του σετ 11-16. Δεν άντεξε όμως στην πίεση και η ΕΑΛ με επίθεση διαρκείας κατάφερε να πάρει τελικά  το σετ με 25-23. Στα δύο επόμενα η ομάδα της Λάρισας έμπαινε απ΄την αρχή στο τιμόνι φτάνοντας τελικά στην κατάκτηση του 2ου και 3ου σετ.

Τα σετ 1ο 25-23, 2ο  25-18, 3ο 25-17

 ΑΣ Ασκληπιός Μπρουσιάκη, Σούλκο, Ταρατόρα, Κεραμιώτη, Παπαγιάννη, Κοντοκώστα, Τζήκα, Κόκκαλη, Τζουρτζιώτη, Καρατάσιου, Γκιούρκη.

Δεν τα κατάφεραν οι μικρές 

Συνέχεια είχαμε και στο πρωτάθλημα των κορασίδων Β΄, με τις μικρές του Ασκληπιού να αγωνίζονται στη Λάρισα με αντίπαλο την ΕΑ Λάρισας.

Παρά την μεγάλη προσπάθεια δεν τα κατάφεραν απέναντι στην ομάδα της Λάρισας γνωρίζοντας την ήττα με 3-0. Μια ήττα που πολύ σημασία έχει σ΄αυτό το επίπεδο. Αυτό που μετράει είναι να χαίρονται το παιχνίδι και να αρχίζουν να μπαίνουν σιγά σιγά σε ρυθμούς αγώνων. Το μέλλον τους ανήκει και είναι μπροστά τους.

Τα σετ 1ο 25-14, 2ο 25-7, 3ο 25-8.

ΑΣ Ασκληπιός Οικονόμου Ε. Κωστοπούλου Ε. Γκοζίνα Ε. Παπαποστόλου Ζ. Σκέμπι Ε. Καρατζά Μ. Μπεχλιβάνου Ι. Παπαγιανούλη Κ. Μαυρομάτη Ι. Γκιούρκη Π. Κόκκαλη Α.

 Πρώτη νίκη για ενήλικες

Την πρώτη νίκη πανηγύρισε το τμήμα ενηλίκων του Ασκληπιού. Στο Κλειστό της Γιάννουλης, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κράτησε πάνω από 2 ώρες, πήραν την νίκη με 3-2 ανατρέποντας μάλιστα το σκορ αφού επέστρεψαν απ΄το 2-0 που είχε αρχικά προηγηθεί η τοπική ομάδα.

Τα σετ 1ο 25-18, 2ο 25-23, 3ο  15-25, 4ο 17-25, 5ο 8-15.

 

Α.Σ Ασκληπιός (Χ¨χριστοδούλου) Μαυρογιώργου Ε. Μαυρίκου Κ. Θεοδώρου Ε. Μουζακιάρη Ν. Τσαβταρίδου Χ. Κατούνα Σ. Αγαπίου Π. Καβάλου Ε.