Ισχυρή στήριξη από Λιβάνη – Κρεμαστινό στον Κωνσταντίνο Παπαευθυμίου

Είναι κάποιες σχέσεις που σε ακολουθούν και που δεν χτίζονται εφήμερα και προς τέρψη των εντυπώσεων. Είναι, όμως, αυτές οι σχέσεις που δείχνουν την συνέπεια και την συνέχεια σε ένα χώρο, και που δεν δημιουργούνται για λόγους ευκαιριακής εκλογικής κατανάλωσης.

Οι δεσμοί του Κωνσταντίνου Παπαευθυμίου τόσο με την οικογένεια Λιβάνη, όσο και με τον Δημήτρη Κρεμαστινό, είναι ισχυροί και κρατούν εδώ και αρκετά χρόνια. Ο πατέρας του, Ευάγγελος Παπαευθυμίου ήταν επιστήθιος φίλος επί πενήντα έτη με τα δύο ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, έχοντας δώσει κοινούς αγώνες για το Κίνημα, αλλά κυρίως για τον τόπο. Με τον Κωνσταντίνο να τιμά και να συνεχίζει αυτή την στενή σχέση.

Ήταν επόμενο, λοιπόν, στην πρόσφατη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο προσωπικό γραφείο του Αντώνη Λιβάνη, να του εκφράσουν την πλήρη, ισχυρή και ουσιαστική στήριξή τους, τονίζοντάς του πως βλέπουν στο πρόσωπό του το αύριο της Κεντροαριστεράς.

Έναν άνθρωπο που η αξιοποίησή του θεωρείται δεδομένη την επόμενη μέρα, καθώς με ισχυρό «όπλο» τις γνώσεις και την ποιότητα που διαθέτει μπορεί να ανταπεξέλθει σε όποιο ρόλο του ανατεθεί.