Ηράκλειο: Συρρέουν στο νοσοκομείο δημοτικοί παράγοντες και κάτοικοι

Αυξημένη προσέλευση παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, από ανθρώπους που ζητούν να υποβληθούν σε τεστ για κορωνοϊό, μετά και την σημαντική αύξηση των θετικών κρουσμάτων.

Με αφορμή τον εντοπισμό τριών θετικών κρουσμάτων στην περιοχή της Μεσαράς, εκ των οποίων ο ένας αντιδήμαρχος και οι άλλοι δύο το ζευγάρι των ηλικιωμένων, παράγοντες της Αυτοδιοίκησης αλλά και απλοί πολίτες σπεύδουν να εξεταστούν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, διαγνωστικό  τεστ έκανε και ο Δήμαρχος του συγκεκριμένου Δήμου, το οποίο βγήκε αρνητικό. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και στελέχη του Δήμου αναμένεται να βρεθούν στο νοσοκομείο τις επόμενες ώρες για να υποβληθούν σε τεστ.

Την ίδια ώρα ο προβληματισμός στην περιοχή είναι έντονος, καθώς όλα δείχνουν ότι η ιχνηλάτηση των επαφών όσων βρέθηκαν θετικοί στον ιό είναι πολύ δύσκολη έως αδύνατη.
Να σημειωθεί πάντως ότι στην περιοχή από την μέρα που έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα για το ηλικιωμένο ζευγάρι ξεκίνησαν απολυμάνσεις.

Πηγή: cretalive.gr