Ιωάννης Ξηρός: Η Ελλάς οφείλει κάτι στον εαυτό της

Η Ελλάς οφείλει κάτι στον εαυτό της. Οφείλει να απελευθερωθεί από τα δεσμά της βλακείας και της παρακμής που η Μεταπολίτευση της χάλκευσαν και αυτή μετά χαράς δέχθηκε. Βλακεία είναι η ανικανότητα κατανόησης της πραγματικότητας και η αδυναμία λήψης και εκτέλεσης ορθών αποφάσεων.
Παρακμή είναι η αδυναμία επίγνωσης οτι οι ανθρώπινες σχέσεις πάσχουν και οι αξίες που κάνουν τον βίο βιωτό εκπίπτουν. Ο κατάλογος των δεικτών και αποδείξεων βλακείας και παρακμής είναι ατελείωτος, πλην όμως μια ένδειξη και μόνον αρκεί. Η Ελλάς τα τελευταία χρόνια βλέπει τα αξιότερα παιδιά της να φεύγουν έξω και αντ’αυτών να εισέρχονται και εγκαθίστανται ξένοι που γκετοποιούν τις πόλεις μας, παρασιτούν, εγκληματούν.
Το τελευταίο επεισόδιο στην οδό Μενάνδρου του κέντρου των Αθηνών με ανταλλαγή πυροβολισμών τύπου Μποκοτά  της εποχής Πάμπλο Εσκομπάρ είναι χαρακτηριστικό του μέλλοντος που περιμένει τους Ελληνες αν η βλακεία και η παρακμή δεν ανασχεθούν. Ολοι αυτοί οι ξένοι που τόσα χρόνια με τις ευλογίες πολιτικών τόσο απερίσκεπτα μαζέψαμε δεν θα μακελεύονται μόνο μεταξύ τους, είναι θέμα χρόνου να μακελεύουν ολόκληρες γειτονιές μας αν δεν φύγουν. Και μια που μιλάμε για ”φιλόξενους” κοσμοπολίτες και…πολυπολιτισμικούς πολιτικούς, που είναι τώρα ο Σημίτης και ο Παπανδρέου, που είναι ο Καραμανλής και ο Προκόπης Παυλόπουλος, πολιτικοί πολλαπλώς ψηφισμένοι, οι οποίοι αφού είδαν που οδήγησε η πολιτική τους των ανοικτών θυρών τώρα σιωπούν; Αφήνω κατά μέρος τον ΣΥΡΙΖΑ διότι η δική του πολιτική είναι η σύμμειξη Ελλήνων και μουσουλμάνων σε έναν λαό, πράγμα που και για τους πιο ανόητους είναι πλέον εμφανές. Τι άλλο από αυτό σημαίνει η πρότασή του να γεμίσει η Ελλάδα με ανοιχτά κέντρα φιλοξενίας; Πολιτικών συνέχεια.
Δεν είναι υπέρτατο δείγμα βλακείας για έναν λαό να στέλνει στην Βουλή έναν Βαρουφάκη, προφανώς διαταραγμένο, ο οποίος αφού δεν κατάφερε να καταστρέψει την χώρα του με την έξοδο από την Ευρώπη το 2015, προτείνει την ελεύθερη είσοδο σε κάθε Ασιάτη, πρότεινε να ψηφίσουμε για νέο Πρόεδρο Δημοκρατίας έναν τυχαίο πρόσφυγα (πριν καταλήξει στην Μάγδα Φύσσα) και τέλος προσπάθησε να παραδώσει και το προ’ι’όν υποκλοπής συνομιλιών του με ομολόγους του το 2015 στην ελληνική Βουλή; Ποιος σοβαρός λαός θα έστελνε στην Βουλή ανθρώπους που σε κάθε κανονικό κράτος θα ήταν από καιρό στην φυλακή ή στο ψυχιατρείο για το υπόλοιπο του βίου τους;
Η Ελλάς πρέπει να θεραπευθεί. Μιλώντας για ξένους θυμίζω τούτο. Το 1984 ο δικτάτωρ της Κούβας Φιντέλ Κάστρο Ρουζ άδειασε τις φυλακές του, γέμισε κα’ί’κια με χιλιάδες εγκληματίες, τους ανακάτεψε με κάποιους αντιφρονούντες και τους έστειλε στην Φλόριντα. Οι ανόητοι Αμερικανοί τους δέχτηκαν όλους, ως πράξη πολιτικής αντίθεσης στον δικτάτορα. Αποτέλεσμα.
Φλόμωσε η Φλόριντα και όλη η Αμερική με κοκα’ί’νη και εγκληματίες, οι οποίοι δεν έφυγαν ποτέ, ακριβώς διότι ο Κάστρο δεν τους δέχτηκε ποτέ πίσω. Παρόμοια εμπειρία δοκιμάζει η Ελλάς τώρα. Τα χειρότερα στοιχεία του Πακιστάν, του Αφγανιστάν, του Μαρόκου και πάσης Αφρικής που οι ίδιες οι χώρες των και η Τουρκία μας έστειλαν εδώ και αντί να τους έχουμε ερμητικά έγκλειστους μέχρι να φύγουν με τις διαδικασίες της ΔΟΜ (Παγκόσμιος Οργανισμός Μετανάστευσης) τους έχουμε ελεύθερους και ωραίους στα κέντρα των πόλεών μας να σφάζονται και αύριο να σφάζουν εμάς. Αν μάλιστα ισχύει το ανατριχιαστικό οτι το κράτος αποφάσισε να μείνουν εδώ επειδή το οικονομικό κόστος της αναχώρησής των είναι μεγαλύτερο από το κόστος παραμονής των, τότε ο Ελληνας πρέπει να πάρει σοβαρές αποφάσεις για το ίδιο το κράτος που έχει (στο σημείο αυτό προειδοποιώ την φίλη Νέα Δημοκρατία οτι αν δεν λύσει το μεταναστευτικό, η επόμενη επιλογή για τον Ελληνα θα είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος).
Η εποχή απαιτεί γενναιότητα και αποφάσεις. Αυτό όμως που άμεσα απαιτείται είναι η πνευματική απελευθέρωση από τις αγκυλώσεις της Μεταπολίτευσης, η οποία εκτός από την χρεωκοπία, μας άφησε και την ασυδοσία, την ατιμωρησία, την απαιδευσία, την αγλωσσία, τα Εξάρχεια, το άσυλο, την μετανάστευση των ξένων. Αυτά όμως μόνον μια σοβαρή κυβέρνηση, η οποία θα είναι αποφασισμένη να δημιουργήσει ένα σοβαρό κράτος και θα  στηρίζεται από μια πλειοψηφία σοβαρών ανθρώπων μπορεί να τα κάνει.
Και κάτι τελευταίο. Εκτός από την συμπλοκή στην οδό Μενάνδρου, πριν από λίγο καιρό έγινε κάτι στην Θεσσαλονίκη που πέρασε στα ψιλά των εφημερίδων. Ομάδα μουσουλμάνων κατέστρεψαν το ιερό πρόσωπο της Παναγίας στον ναό της Παναγίας Δέξας επί της Εγνατίας. Θέλετε κάτι άλλο για την εικόνα του μέλλοντός μας εάν δεν φύγουν; Ο γράφων, παρόλο τον κατακλυσμό της Μεταπολίτευσης, έχει εμπιστοσύνη στο ένστικτο επιβίωσης του Ελληνα, πράγμα που του επέτρεψε να επιζεί 3.000 χρόνια τώρα. Δεν αμφιβάλλω οτι θα επιβιώσει και τώρα απαλλάσσοντας τον τόπο του από κάθε κίνδυνο. Θα απαιτηθεί όμως για μια φορά ακόμη γενναιότητα και περίσκεψη.
Ιωάννης Ξηρός
Ταξίαρχος ε.α.