Ημερίδα σε επιχειρηματίες στα Τρίκαλα

 ypologostis 45

Στα Τρίκαλα θα βρεθεί την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου η γνωστή Σύμβουλος Ανάπτυξης και Καινοτομίας κα Δήμητρα Ζερβάκη (EMBA, PMP, TTT-Business Coach, Project Manager) για την διοργάνωση μιας ημερίδας με θέμα το «Mentoring σε Εργοδότες για ανάπτυξη επιχείρησης».

Η εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για τις 6 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Gallery Art Hotel, διοργανώνεται από την εταιρεία ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ – Σύμβουλοι Επιχειρήσεων και Περιβάλλοντος, στα πλαίσια των υποχρεώσεων της ως εταίρος της Α.Σ. Κοινωνική Τρικαλινή Πολιτεία για την υλοποίηση της Πράξης Αειφορική Ανάπτυξη Τρικάλων.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συμβουλευτική υποστήριξη προς 40 επιχειρηματίες δίνοντας απαντήσεις σε θέματα όπως
– Ποιος είναι ο ρόλος του επιχειρηματία σήμερα;
– Μπορούν να αποτελέσουν οι εξαγωγές μια καλή ιδέα για την δικιά μου επιχείρηση; Ποιες πρακτικές πρέπει να ακολουθήσω για να εξάγω;
– Πώς πρέπει να σχεδιάσω την στρατηγική της επιχείρησης μου; Σε ποιο πλαίσιο πρέπει να διαχειριστώ την επιχειρηματική μου ιδέα ή την επιχειρηματική ευκαιρία που διακρίνω;

Μαζί της στην εκδήλωση θα είναι ο κ. Ευστράτιος Λιβάνης, Λέκτορας Χρηματοοικονομικής Ανάλυσης και Νευρωνικών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ο οποίος θα εστιάσει στον τομέα της αναζήτησης νέων τρόπων χρηματοδότησης των επιχειρήσεων, στο σημερινό διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον.

Η οργάνωση της ημερίδας χρηματοδοτείται από την Πράξη Αειφορική Ανάπτυξη Τρικάλων και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Για δηλώσεις συμμετοχής στην ημερίδα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην κα Δριτσέλη Σοφία, τηλ. 2431077124 – 6982654147. Λόγω του περιορισμένου αριθμού των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

.