Ηλικιωμένη στον Βόλο έδωσε σε απατεώνα 30.000 ευρώ για να «γλιτώσει» την κόρη της από την φυλακή

Hλικιωμένη, στον Βόλο  έδωσε σε άγνωστο  ποσό 30.000 ευρώ, όταν μετά από τηλεφώνημα σπίτι της πέρασε να πάρει τα χρήματα λέγοντάς της ότι η κόρη της ενεπλάκη σε τροχαίο.

Ο άγνωστος χθες το πρωί τηλεφώνησε στο σταθερό τηλέφωνο της υπερήλικης και συνομιλώντας μαζί της, την έπεισε και του παρέδωσε το χρηματικό ποσό των τριάντα χιλιάδων ευρώ σε χαρτονομίσματα τα οποία και είχε τοποθετήσει σε νάιλον σακούλα.

Συγκεκριμένα άγνωστος δράστης προσποιούμενος  ότι είναι αστυνομικός, την «ενημέρωσε» ότι η κόρη της είχε μόλις εμπλακεί με υπαιτιότητά της σε δήθεν σοβαρό τροχαίο ατύχημα, πείθοντας την να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των τριάντα χιλιάδων ευρώ προκειμένου μεσολαβήσει για την αποφυγή τυχών συνεπειών της κόρης της.

Η παθούσα αφού την έπεισε ο δράστης, εξήλθε της πολυκατοικίας όπου διαμένει και εντός λίγων λεπτών άγνωστος άνδρας την προσέγγισε πεζός, στα χέρια του οποίο παθούσα παρέδωσε το παραπάνω χρηματικό ποσό, δίχως να πραγματοποιηθεί καμία συνομιλία μεταξύ τους, ενώ ακολούθως αυτός αποχώρησε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.

e-thessalia.gr