Οικογενειακές διακοπές για τα μέλη του συλλόγου πολυτέκνων Ν. Τρικάλων

 

diakopes__6_copy

 

 

 

Λαμβάνοντας υπ’οψιν την οικονομική κρίση που μαστίζει κυρίως τα μεσαία και κατώτερα εισοδήματα και ιδιαίτερα τις Πολύτεκνες οικογένειες σε συνεργασία με την Αθλητική Κατασκήνωση “ΣΚΟΥΡΑΣ” διαμορφώσαμε για τα μέλη του Συλλόγου ένα πολύ οικονομικό και συγχρόνως πρωτοποριακό πρόγραμμα διακοπών.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

Από  16/08/2012  έως    21/08/2012 ( 5  διανυκτερεύσεων)

ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ

  1. Η Διαμονή των οικογενειών σε δωμάτια από 5 τουλάχιστον έως 8 ατόμων. (κάθε οικογένεια θα διαμένει σε αυτόνομο σπιτάκι – studio με αυλή).
  2. Πλήρη διατροφή με (4) γεύματα ημερησίως σε όλα τα παιδιά ηλικίας εώς 16 ετών, σύμφωνα με το εβδομαδιαίο μενού της κατασκήνωσης.
  3. Πλήρη διατροφή των ενηλίκων με πρωϊνό – μεσημεριανό – βραδινό με τροποποιήσεις από το μενού των παιδιών όπου χρειασθεί.
  4. 24ωρη ιατρική φροντίδα.
  5. Ολα τα παιδιά μπορούν να ακολουθήσουν το αθλητικό πρόγραμμα της κατασκήνωσης και να συμμετέχουν γενικά σε όσες δραστηριότητες επιθυμούν.
  6. Δωρεάν διατροφή και διαμονή ενός παιδιού κάθε οικογένειας ηλικίας έως 5 ετών.
  7. Το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα κάθε οικογένειας προσαρμόζεται ειδικά για το Σύλλογό μας ανάλογα με τον αριθμό μελών και με έκπτωση 50%.
  8. Δυνατότητα χρησιμοποίησης Ασφαλιστικού Ταμείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ “ΣΚΟΥΡΑΣ” βρίσκεται μέσα σε μια πευκόφυτη έκταση 120 στρεμμάτων στις νέες Φώκιες Χαλκιδικής, (χωρισμένη σε τέσσερις πτέρυγες ηλικιακής διαμονής), στο πρώτο πόδι, 75χλμ απο την Θεσσαλονίκη, δίπλα σε μία από τις ομορφότερες παραλίες της μαγευτικής Κασσάνδρας.

Στο άρτιο αυτό αθλητικό και και εκπαιδευτικό συγκρότημα διεθνών προδιαγραφών, με 25 χρόνια λειτουργίας και εμπειρίας προσφοράς στο χώρο του παιδιού, με ιδανικές συνθήκες διαμονής – διατροφής, με σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, με το αίσθημα ασφάλειας πρωταρχικό και πολλά άλλα, θα κάνουν ευκολότερη και άνετη την παραμονή των παιδιών.

Τα Παιδιά Σας θα έχουν την δυνατότητα να ασχοληθούν με 40 και πλέον διαφορετικά αθλήματα – δραστηριότητες, να δημιουργήσουν, να διαγωνισθούν, να βραβευθούν για τις επιδόσεις των, να κάνουν νέους φίλους, να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες κοινωνικής ζωής και διαβίωσης.

….Με δυο λόγια τα παιδιά σας θα ζήσουν ονειρεμένες ημέρες με πολλά οφέλη, διαμορφώνοντας μέσα από αυτή την εμπειρία χαρακτήρα και κυρίως αποκτούν αναμνήσεις και φιλίες ζωής.!!!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ειδικά για φέτος δίνεται η δυνατότητα σε 3τεκνες οικογένειες να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.

Δηλώστε συμμετοχή έως 27/07/2012

Πληροφορίες:   Τυράκης Δημήτρης : 6977293635

Λάσκος Στέλιος    :   6980397070

Γραμματεία Συλλ. :  2431027370

 

.