Ίκαροι Τρικάλων – Μαχητές Πειραματικό Πεύκων 70-79

Την ήττα με σκορ 70-79 γνώρισαν οι Ίκαροι Τρικάλων από τους Μαχητές Πειραματικό Πεύκων με 70-79 για την 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής,

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της τρικαλινής ομάδας, Κώστας Σδράκας, υπέβαλε την παραίτησή του η οποία και έγινε δεκτή από την διοίκηση.

Τα δεκάλεπτα: 20-11, 34-38, 48-55, 70-79

Ίκαροι: (Σδράκας) Μπαρμπαρούσης, Φρύδας 2, Βλάχος 8(1), Παπαχρήστος 20(2), Κατσαρές 10(2), Τζορμπατζάκης, Ντούρβας, Τριανταφύλλου 17(1), Γκιουλέκας 9(1), Κατσίμπας, Νταλός, Μπάρδας 4.

Μαχητές: (Χατζούλης) Γεωργίου Γ. 12, Ματενίδης 15(3), Στεφανίδης 24(2), Πετράκης, Νώτης 12, Γεωργίου Δ., Κοκκιος, Πλεξίδας 6, Ντίτσιος, Βαϊντερλής 4, Σπρίντζιος, Βογιατζής.

Μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στους Ικάρους Τρικάλων και τους Μαχητές Πεύκου οι δύο προπονητές δήλωσαν τα εξής:

Γιάννης Χατζούλης (Μαχητές): “Αντιμετωπίσαμε μια πολύ έμπειρη και ανταγωνιστική ομάδα. Το ξεκίνημά μας ήταν μια κακή παρένθεση. Όταν σφίξαμε την άμυνά μας καταφέραμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι και να ευστοχήσουμε σε κάποια σημαντικά σουτ. Από το ημίχρονο και μετά δείξαμε θέληση και πάθος και φτάσαμε στη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα”.

Κώστας Σδράκας (Ίκαροι): Δουλέψαμε πολύ αυτή την βδομάδα περισσότερο στον ψυχολογικό τομέα. Στα πρώτα έξι λεπτά μας βγήκε στο παρκέ αυτό αλλά στη συνέχεια έπαιξαν πολλά πράγματα ρόλο. Δεν είχαμε μυαλό για να φέρουμε το παιχνίδι σε μια ισορροπία… είχαμε πολύ άγχος διότι για εμάς ήταν ένας τελικός αν και παίξαμε την 2η αγωνιστική. Σίγουρα στο ματς έπαιξαν ρόλο τα μεγάλα σουτ που πέτυχε ο αντίπαλος όπως και το γεγονός πως χάσαμε πολλά εύκολα σουτ”.