Ικανοποιητική η κίνηση στην αγορά των Τρικάλων

Ικανοποιητικά εξελίσσεται σε γενικές γραμμές η κίνηση την Μεγάλη Εβδομάδα στην αγορά των Τρικάλων. Ο κόσμος κάνει την βόλτα του στα εμπορικά καταστήματα της πόλης, κοιτάζει τις βιτρίνες, έχοντας την διάθεση να προχωρήσει σε αγορές και αυτό είναι ασφαλώς ένα ενθαρρυντικό σημάδι για την ανάκαμψη και αναθέρμανση της τοπικής αγοράς.

Βέβαια όπως επισημαίνουν Τρικαλινοί έμποροι στο trikalaIN.gr, η κίνηση αυτή που υπάρχει δεν είναι σε καμία περίπτωση ίδια με την αντίστοιχη περίοδο του 2019, ωστόσο όμως επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία πως η αύξηση του τζίρου θα είναι αισθητή.

Οι αγορές γίνονται βέβαια με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και τις αποστάσεις ασφαλείας, τόσο από καταστηματάρχες όσο και από καταναλωτές.

Να υπενθυμίσουμε πως ήδη έχει μπει σε εφαρμογή το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα. Έτσι λοιπόν τα εμπορικά καταστήματα έως και την Μεγάλη Πέμπτη λειτουργούν από τις 9 το πρωί έως τις 8.30 το βράδυ, την Μεγάλη Παρασκευή από τη 1 έως τις 7 το απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Την Κυριακή του Πάσχα, τη Δεύτερα του Πάσχα και την Τρίτη 4 Μαΐου θα είναι κλειστά. Επίσης, από σήμερα η κυκλοφορία θα επιτρέπεται από τις 05:00 το πρωί έως τις 22:00, ενώ από τη Δευτέρα του Πάσχα (3 Μαΐου) το ωράριο διαμορφώνεται από τις 05:00 μέχρι και τις 23:00.