Ικανοποίηση στο οικονομικό επιτελείο του Δήμου από τα έσοδα του παζαριού

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατείς το οικονομικό επιτελείο του Δήμου Τρικκαίων, από την ροή εσόδων στα ταμεία από το Τρικαλινό παζάρι.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Οικονομικών Φόρη Ρόμπο, τα έσοδα κυμαίνονται σχεδόν στα περυσινά επίπεδα, αγγίζοντας τις 200.000 ευρώ, ένα ποσό διόλου ευκαταφρόνητο στις εποχές που διανύουμε. Τόσο από το λούνα πάρκ όσο και απο τις παράγκες του παζαριού έχουν εισπραχθεί όλα τα χρήματα και αυτή την στιγμή το ταμείο του Δήμου, έχει θετικό ισοζύγιο.

Όπως δήλωσε στο trikalaIN ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, αυτή την στιγμή ο Δήμος έχει εξασφαλισμένη μια άριστη σχέση με όλους τους προμηθευτές και εργολάβους, οι οποίοι πληρώνονται σε πολύ σύντομο διάστημα, γεγονός μάλλον δυσεύρετο για υπηρεσία του δημοσίου.

Στα νέα καθήκοντα του Φόρη Ρόμπου, έχει περιέλθει και το τμήμα εμπορίου, που μέχρι πρότινος ήταν ενταγμένο στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας και Πρόνοιας με τον Κώστα Ψύχο, γεγονός που σημαίνει ότι μια σειρά δραστηριοτήτων όπως η λαϊκή αγορά περνάει πλέον στην Αντιδημαρχία Οικονομικών.