Ιερά Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων

Την προσεχή ΔΕΥΤΕΡΑ  3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 εορτή της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ Μητροπολίτου Πενταπόλεως του εν Αιγίνη του Θαυματουργού εορτάζει και πανηγυρίζει ο φερώνυμος Τρισυπ. Ιερός Ναός της πόλεώς μας.

(Θα εκτεθεί σε προσκύνηση απότμημα Ι. Λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ  

      ΚΥΡΙΑΚΗ 2-9-2018 Το απόγευμα και ώρα 7:30μ.μ. θα ψαλεί ο Μεγάλος Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ με αρτοκλασία και θείο κήρυγμα από τον Παν’λογιώτατο Αρχιμ. π. Αλέξιο Κανίνα Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

       ΔΕΥΤΕΡΑ 3-9-2018 Το πρωί και από ώρα 7:00π.μ. θα τελεσθεί ο Όρθρος της εορτής και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τον Παν’λογιώτατο Αρχιμ. π. Αλέξιο Κανίνα Πρωτοσύγκελλο της Ι. Μητροπόλεώς μας με θείο κήρυγμα και το ύψωμα του Αγίου.

      Το Απόγευμα της Δευτέρας και ώρα 6.30μ.μ. θα ψαλεί ο Μεγ. Εσπερινός του Σαββάτου και ο Παρακλητικός Κανόνας του ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ.

Προσκαλούνται οι φιλέορτοι και φιλακόλουθοι χριστιανοί να προσέλθουν και να λάβουν την ευλογία και τον αγιασμό από τον μυροβλύτη και θαυματουργό Άγιο Νεκτάριο.