Ιερά Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων

Την προσεχή ΚΥΡΙΑΚΗ  3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 εορτή της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ Μητροπολίτου Πενταπόλεως του εν Αιγίνη του Θαυματουργού εορτάζει και πανηγυρίζει ο φερώνυμος Τρισυπ. Ιερός Ναός της πόλεώς μας. (Θα εκτεθεί σε προσκύνηση απότμημα Ι. Λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ  

   ΣΑΒΒΑΤΟ 2-9-2017: Το απόγευμα και ώρα 7:30μ.μ. θα ψαλεί ο Μεγάλος Εσπερινός του Σαββάτου και της εορτής της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ με αρτοκλασία και θείο κήρυγμα από τον Παν/λογιώτατο Αρχιμ. π. Αλέξιο Κανίνα Πρωτοσύγκελλο της Ι. Μητροπόλεώς μας. Στη συνέχεια θα γίνει η ΛΙΤΑΝΕΙΑ της Ιεράς εικόνας της κοιμήσεως του ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ.

   ΚΥΡΙΑΚΗ 3-9-2017: Το πρωί και από ώρα 7:00π.μ. θα τελεσθεί ο Όρθρος της εορτής, η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και το ΚΤΗΤΟΡΙΚΟ μνημόσυμο υπέρ αναπαύσεως των Ευεργετών και Δωρητών του Ναού, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρ. Τρίκκης & Σταγών κ.κ. ΑΛΕΞΙΟΥ, ο οποίος θα κηρύξει το Θείο Λόγο.

   Το Απόγευμα της Κυριακής και ώρα 6.30μ.μ. θα ψαλεί ο Μεγ. Εσπερινός του Σαββάτου και ο Παρακλητικός Κανόνας του ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ.

Προσκαλούνται οι φιλέορτοι και φιλακόλουθοι χριστιανοί να προσέλθουν και να λάβουν την ευλογία και τον αγιασμό από τον μυροβλύτη και θαυματουργό Άγιο Νεκτάριο.