Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης & Σταγών – Χιτώνας Αγάπης Δωρεάν διανομή ρούχων

xitonas agaphs

Ιερά Μητρόπολις Τρίκκης και σταγών Ιερός Ναός Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων
Χιτώνας Αγάπης Δωρεάν διανομή ρούχων

Ανοίγουμε μια αγκαλιά αγάπης και κάνουμε πράξη όλοι μαζί το… «γυμνός ἥμην, καί περιεβάλετέ με» (Ματθ. κε΄, 36)

Παρούσα στις δύσκολες στιγμές ανθρώπων που έχουν ανάγκη από ενίσχυ-ση και προστασία, η Ενορία Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων διανέμει σε ιδιό-κτητο χώρο στην οδό Παγκάλου 4 και Αθανασίου Διάκου γωνία (έναντι Ερυθρού Σταυρού) δ ω ρ ε ά ν καθαρά και σε άριστη κατάσταση ρούχα και υποδήματα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Ρούχα και υποδήματα βρεφικά, παιδικά, ανδρικά και γυναικεία.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΑΠΟΓΕΥΜΑ 6-8
ΤΡΙΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ: ΠΡΩΙ 10-12
ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΛΕΙΣΤΑ
ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ
ΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Τις ίδιες ώρες λειτουργίας γίνεται και συλλογή σε καλή κατάσταση, καθα-ρών καλοκαιρινών και μόνο υποδημάτων και ενδυμάτων. Μεγαλύτερη ανάγκη υπάρχει αυτήν την στιγμή σε ρούχα νεανικά, κυρίως για αγόρια, και σε αν-δρικά υποδήματα. Με πολλή αγάπη οι εθελόντριες κυρίες τις ενορίας θα σας δι-ευκολύνουν με τον καλύτερο τρόπο και θα παράσχουν κάθε δυνατή εξυπηρέτη-ση.
Θερμή παράκληση να μην φέρετε χειμερινά ρούχα διότι δεν υπάρχει χώρος φύλαξης. Επίσης να μην αφήνετε ρούχα έξω από τον Χιτώνα Αγάπης της ώρες που δεν λειτουργεί ούτε στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας (έναντι Ο.Τ.Ε.).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
καθημερινά στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων, στο τηλέφωνο 2431033671 ή στην ιστοσελίδα www.panagiaepiskepsi.gr

.