Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε η παρουσίαση του βιβλίου «Λέων και Δανάη» της Χριστίνας Αλεξίου

Με την συμμετοχή αρκετού κόσμου και πολλών μικρών παιδιών, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στον όμορφο παιδότοπο «Παιδόκηπος»στο λόφο της Αναλήψεως στα Τρίκαλα, η παρουσίαση του παιδικού μυθιστορήματος «Λέων και Δανάη»της Τρικαλινής συγγραφέως  Χριστίνας Αλεξίου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μιχάλης Σιδέρης.

Την παρουσίαση του βιβλίου άρχισε η ίδια η συγγραφέας με μία σύντομη παρουσίαση του βιογραφικού της και συνέχισε με την ιστορία γύρω από την συγγραφή του συγκεκριμένου βιβλίου.  Αφού ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στον παιδότοπο για να παρακολουθήσουν την όμορφη παρουσίαση, έδωσε τον λόγο στον κ. Απόστολο Ριστάνη συνταξιούχο δάσκαλο και δάσκαλο της συγγραφέως, όπως μας αποκάλυψε στην παρουσίαση.

Για το βιβλίο «Λέων και Δανάη» μίλησαν επίσης ο εικονογράφος του βιβλίου Λεωνίδας Καλλιάρας, που έχει καταγωγή και από τους δύο γονείς από την Αγία Μονή Τρικάλων, η κ.Βασιλική Παππή φιλόλογος και η κ. Γεωργία Γιοβάννη νηπιαγωγός και προϊσταμένη του 22ου νηπιαγωγείου Τρικάλων.

Την εκδήλωση στον πανέμορφο παιδότοπο επιμελήθηκαν οι ιδιοκτήτριες του Παιδόκηπου κ. Μαρίνα Θάνου και Χριστίνα Σούρλα που με όλα τα απαραίτητα μέτρα, εξυπηρέτησαν  μικρούς και μεγάλους που βρέθηκαν στην παρουσίαση.