Είχαν την ίδια πρόταση… αλλά χωρίς αποτέλεσμα !

041

Συνεδρίασαν σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του εμπορικού συλλόγου τα μέλη της διοίκησης που εκλέχθηκαν στις πρόσφατες εκλογές προκειμένου να συγκροτηθούν σε σώμα υπό την προεδρία του πρώτου σε ψήφους κ. Χρήστου Καλλέα.

Το παράδοξο είναι ότι οι εκλεγμένοι σύμβουλοι και των τριών ψηφοδελτίων που συμμετείχαν είχαν την ίδια πρόταση για αντιπροσωπευτικό προεδρείο, αλλά αποτέλεσμα δεν υπήρξε.

Ο κ. Καλλέας από την πλευρά του πρότεινε ο πρώτος σε ψήφους συνδυασμός να πάρει την προεδρεία ο δεύτερος την γραμματεία και ο τρίτος την αντιπροεδρία.

Η κ. Κωνσταντινίδου Ιωάννα δήλωσε πως είναι πάγια θέση του κόμματός της στις αρχαιρεσίες το αντιπροσωπευτικό προεδρείο, με την προϋπόθεση να συμφωνήσουμε όλοι.

Ο κ. Τριανταφύλλου Γιάννης εξήγησε πως το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών δεν έβγαλε πρώτο και δεύτερο αλλά υπήρξε ισοπαλία και γι αυτό εμείς θέλουμε την προεδρεία και τον ταμία την γραμματεία ο δεύτερος και την αντιπροεδρία ο τρίτος.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει αδιέξοδο και θα περιμένουμε μέχρι την Πέμπτη το μεσημέρι την νέα συνεδρίαση για να δούμε εάν βγει καπνός !!!