Η ΖeniΘ χορηγός της κορυφαίας συναυλίας του Σάκη Ρουβά στην Λάρισα στις 2/7

Επιβραβεύει για ακόμα μία φορά την εμπιστοσύνη των πελατών της, παρέχοντας αποκλειστικά για όλους τους πελάτες ZeniΘ, το εισιτήριο για τη συναυλία σε ειδική προνομιακή τιμή 10€!

H ZeniΘ, ο 1οςπάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, επενδύει περαιτέρωστην σχέση εμπιστοσύνης που χτίζειμε το Θεσσαλικό κοινόαπό το 2000 μέχρι και σήμερα, στηρίζοντας με όλη της την ενέργειατην κορυφαία συναυλία του καλοκαιριού,τη live εμφάνιση του απόλυτου Έλληνα performer Σάκη Ρουβά, παρέα με τον Στέλιο Ρόκκο, στη Λάρισα!

Στο πλαίσιο της συναυλίας που θα πραγματοποιηθείτην Τρίτη 2 Ιουλίουστο Στάδιο Αλκαζάρ, η ΖeniΘ θα ανεβάσει την ενέργεια του κοινού σε νέα ύψη, προσφέροντας σε τρείς τυχερούς την μοναδική εμπειρία να γνωρίσουν από κοντά τον Σάκη Ρουβά, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του live!Ακόμη, η ZeniΘ θα προσφέρει σε 25 τυχερούς δωρεάν διπλά εισιτήρια. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διεκδικήσουν την γνωριμία τους με τον κορυφαίο performer, λαμβάνοντας μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στη Facebook σελίδα της ZeniΘ.

Επιπλέον, η ZeniΘ θα προσφέρει σε 5 τυχερούςτην ευκαιρία να καλύψουν τις ενεργειακές τους ανάγκες, δίνοντας τους την ευκαιρία να κερδίσουν 8 μήνες δωρεάν ρεύμα από τη ZeniΘ!Ο Σάκης Ρουβάς θα βρίσκεται στο κατάστημα ZeniΘ στην Λάρισα( Φαρσάλων 217 ) στις 3/7 στις 15.00 για να ανακοινώσει ο ίδιος τους τυχερούς νικητές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διεκδικήσουν το κορυφαίο δώροτου μεγάλου διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί μέσα από τη Facebook σελίδα της ZeniΘ,κάνοντας το σχόλιό τους κάτω από το σχετικό post.

 

Ως χορηγός των συναυλιώντου Σάκη Ρουβά σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα, η ZeniΘ έχει εξασφαλίσει την ειδική τιμή εισιτηρίου 10€ αποκλειστικά για τους πελάτες σε φυσικό αέριο ή / και ρεύμα. Η προπώληση των εισιτηρίων  έχει ξεκινήσει στα τοπικά καταστήματα του δικτύου της ZeniΘ (Φαρσάλων 217), μέσω των οποίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να προμηθευτούν τα εισιτήρια προνομιακής τιμής 10€ που ισχύει για τους πελάτες ZeniΘ, καθώς και τα εισιτήρια γενικής εισόδου σε τιμή 12€.