Η υπουργική πόρτα χτύπησε στα Τρίκαλα

 vouleytes trikalon

Τη μεγαλύτερη έκπληξη με την υπουργοποίηση του Κ. Σκρέκα ένιωσαν οι δύο γαλάζιοι βουλευτές των Τρικάλων.

«Χτύπησε επιτέλους η πόρτα του υπουργού στα Τρίκαλα, αλλά δεν ήταν ούτε για τον Ηλ. Βλαχογιάννη ούτε για τον Μιχ. Ταμήλο» έλεγαν οι συνεργάτες τους.

Υπενθύμιζαν μάλιστα ότι ο κ. Βλαχογιάννης ήρθε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης στον νομό, ήταν ο μοναδικός που στήριξε ανοιχτά την υποψηφιότητα Σαμαρά, αλλά δεν προέρχεται από… τζάκι.

Ο δε Ταμήλος τι να πει; Ξημεροβραδιαζόταν ο άνθρωπος στο Μαξίμου και είχε αναλάβει την επέκταση του Wi-Fi σε όλη την Ελλάδα με εντολή του Πρωθυπουργού. Μαθαίνω όμως ότι σε λίγες ημέρες έρχεται στην Επιτροπή Θεσμών νέα ψηφοφορία για την άρση της ασυλίας του κ. Ταμήλου από την εποχή που ήταν δήμαρχος στα Τρίκαλα.

Εχει και άλλες – σύμφωνα με τον Βηματοδότη- αποφάσεις για άρση της ασυλίας. Το τι γινόταν στα Τρίκαλα την Παρασκευή ανάμεσα στις κομματικές οργανώσεις δεν λέγεται.

Αλλοι επιχειρούσαν να ανακαλύψουν γιατί έγινε ο Σκρέκας υπουργός και άλλοι γιατί δεν έγιναν οι άλλοι. Ακούστηκε μάλιστα ότι του ενός εκ των δύο (που δεν έγινε) του χρέωσαν το γεγονός ότι ένα βράδυ έφαγε μαζί με τον Καραμανλή.

Ο,τι θέλεις ακούς.

.

.