Οι υποψήφιοι των κομμάτων στα Τρίκαλα

kalph naurh

Προεκλογική εγρήγορση επικρατεί στις τοπικές οργανώσεις των κομμάτων στα Τρίκαλα, καθώς πλησιάζει το διάστημα της οριστικοποίησης των υποψηφίων βουλευτών που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο.

Όπως έχει ανακοινωθεί, θα πρέπει αύριο Κυριακή στις 12.00 μ.μ, να έχουν κατατεθεί οι υποψηφιότητες στο Πρωτοδικείο Τρικάλων, οπότε και θα αρχίσει επίσημα η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων. Να θυμίσουμε ότι οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν με το σύστημα της λίστας, και όχι του σταυρού προτίμησης,

Σε κάποια κόμματα (σε τοπικό επίπεδο) το τοπίο είναι ακόμα θολό, σε αντίθεση με κάποια άλλα, όπου έχουν λιγάκι πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Ειδικότερα:

Στο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από τους τρεις βουλευτές Σάκη Παπαδόπουλο , Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστο Σιμορέλη δεν έχουν ακόμα οριστικοποιηθεί τα άλλα τρία ονόματα που κατά πληροφορίες θα είναι οι Γιώργος Παπασίμος , Θανάσης Ευαγγελόπουλος και την Βίκυ Πρινάρη.

Με βάση την επίδοση των υποψηφίων βουλευτών στην σταυροδοσία των προηγούμενων εκλογών, θα καταρτιστεί η λίστα του ψηφοδελτίου της ΝΔ στα Τρίκαλα. Θα υπάρχει μόνο μια αλλαγή στην κενή θέση μετά την αποχώρηση της κας Παπακέμου, που καταλαμβάνει η εκπαιδευτικός Δέσποινα Λασπά. Έτσι το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. διαμορφώνεται ως εξής, Κώστας Σκρέκας,Ηλίας Βλαχογιάννης, Θανάσης Λιούτας, Μιχάλης Ταμήλος, Ζέφη Νικολάου, Δέσποινα Λασπά.

Στο ΚΚΕ, ανακοίνωσε χθες και επίσημα τους υποψηφίους που είναι οι : Κανταρτζής Αχιλλέας, Καΐκης Γεώργιος, Μπακάση Βασιλική, Ντουρλιός Λάμπρος, Τσιάμης Αθανάσιος, Καπέτη Γεωργία.

Στο ΠΑΣΟΚ, φαίνεται να αλλάζει το ψηφοδέλτιο ριζικά,  με πολλές εκπλήξεις ακόμη και στην πρώτη θέση.

Στην νεοϊδρυθείσα Λαϊκή Ενότητα, οι υποψηφιότητες βρίσκονται ακόμα σε «κατάσταση ζύμωσης», καθώς έχουν σταλεί οκτώ ονόματα στα κεντρικά του κόμματος για να αποφασιστούν τα ονόματα των υποψηφίων.

Για ότι νεώτερο προκύψει σε όλα τα κόμματα θα σας ενημερώσουμε.

.