Οι υποψήφιοι με την Λαϊκή Ενότητα στα Τρίκαλα

lae cifodeltio

Τους υποψήφιους βουλευτές της στα Τρίκαλα παρουσίασε σήμερα η Λαϊκή Ενότητα.

Η παρουσίαση έγινε από τον Δημήτρη Καπέλα που σημείωσε ότι «το 3ο μνημόνιο μετατρέπει ακόμα περισσότερο τη χώρα μας σε αποικία». Εκανε λόγο για αντιδημοκρατική εκτροπή και δήλωσε πως «δεν θα αφήσουμε την ελπίδα να πεθάνει και θα παλέψουμε για το «όχι» μέχρι το τέλος»

Αναλυτικά το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας στα Τρίκαλα

1. Αποστόλης Καψάλης

Χρήστος Αυγέρος

 Μαρία Παπαρρηγοπούλου

 Βασίλης Γεροδημόπουλος

 Κατερίνα Ρόζμους

 Δημήτρης Μανίκας

Αποστόλης Καψάλης

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975 από Τρικαλινούς γονείς, έχει σπουδάσει Νομική στην Κομοτηνή, κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Εργατικό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου και είναι υποψήφιος διδάκτορας στο Πάντειο Πανεπιστημίο. Από το 2003 εργάζεται ως ερευνητής εργασιακών σχέσεων στο Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ και τον Ιούλιο του 2015 παραιτήθηκε από την θέση του Ειδικού Γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας. Έχει αναπτύξει από τα φοιτητικά του χρόνια έντονη πολιτική δράση στο ανταγωνιστικό κίνημα, ενώ τα τελευταία χρόνια συμμετέχει ενεργά στις διεργασίες για την συγκρότηση ενός αντι-νεοφιλελεύθερου, αντιφασιστικού εργατικού κινήματος στην Ελλάδα. Συστρατεύεται με τη Λαϊκή Ενότητα ως ανεξάρτητος – συνεργαζόμενος στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου

Χρήστος Αυγέρος

Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1985. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής της σχολής θετικών επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Από το 2009 είναι μόνιμος κάτοικος Τρικάλων και σήμερα εργάζεται στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Αστέγων των Δομών Αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Τρικκαίων.Από το 2002, έχει ενεργή συμμετοχή και πολιτική δράση στο φοιτητικό, συνδικαλιστικό και αντιφασιστικό κίνημα.Υπήρξε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ από το Νοέμβρη του 2012 έως τον Αύγουστο του 2015 και ήταν μέλος του συντονιστικού της οργάνωσης μελών του Ανατολικού τομέα Τρικάλων.Από το 2011 είναι μέλος του κοινωνικού Αυτοδιαχειριζόμενου χώρου RossoNeroστα Τρίκαλα, και συμμετέχει σε δράσεις υπεράσπισης των δικαιωμάτων μεταναστών και κρατουμένων.Ήταν υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με τη Δημοτική Παράταξη «Φυσάει Κόντρα».Από τον Απρίλη του 2015 είναι μέλος του Δ.Σ. του Σωματίου Ιδιωτικών Υπαλλήλων του Ν. Τρικάλων. Σήμερα είναι μέλος της εκλογικής συντονιστικής επιτροπής της ΛΑ.Ε. στα Τρίκαλα.

Μαρία Παπαρρηγοπούλου

Γεννήθηκε το 1970, έχει σπουδάσει στο Ιστορικό – Αρχαιολογικό της Φιλοσοφικής Ιωαννίνων. Εργάζεται στην εφημερίδα «Το Ποντίκι» ως διορθώτρια. Είναι μέλος της ΕΣΠΗΤ. Ήταν οργανωμένη στην ΕΚΟΝ – Ρήγα Φεραίος, στη συνέχεια στην ΑΚΟΑ και από το 2013 έως τον Ιούλιο του 2015 στο ΣΥΡΙΖΑ. Παραμένει ενεργή στα κινήματα και τον αντιφασιστικό αγώνα.

Βασίλης Γεροδημόπουλος του Χρήστου

Γεννήθηκε του Απριλίου 1988. Σπούδασε στο ΤΕΕ Τρικάλων τομέα Οικονομίας και Διοίκησης και είναι απόφοιτος δημόσιου ΙΕΚ Τρικάλων Δ.Ο.Σ.Ε. Εργάστηκε ως διαχειριστής εκκοκκιστηρίου βάμβακος & ΕΑΣ Τρικάλων από το 2008 έως το 2015. Σήμερα είναι νέος αγρότης. Ως μαθητής ήταν οργανωμένος στη ΚΝΕ. Εντάχθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ από το 2013 και αποχώρησε μετά την ψήφιση του τρίτου μνημονίιου.

Κατερίνα Ρόζμους

Έχει γεννηθεί στο Κατοβίτσε της Πολωνίας το 1979 από πατέρα Πολωνό και μητέρα Ελληνίδα, κόρη πολιτικού πρόσφυγα, και έζησε εκεί ως το 1983, όπου και μετακόμισε στα Τρίκαλα. Έχει σπουδάσει Γλωσσολογία στη Φιλοσοφική σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και για χρόνια εργάστηκε σε εκδοτικούς οίκους και περιοδικά της Αθήνας ως επιμελήτρια και διορθώτρια κειμένων. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια διαμένει στην πόλη των Τρικάλων και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.

Δημήτρης Μανίκας

Γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου 1983. Εργάζεται ως σιδηρουργός στα Τρίκαλα. Ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ από το 2009 μέχρι τον Ιούλιο του 2015, όταν και αποχώρησε. Συμμετέχει στο Αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό στέκι rossonero. Έχει ενεργή δράση στην κοινωνική αλληλεγγύη και στο αντιφασιστικό κίνημα. Ήταν υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με τη Δημοτική Παράταξη «Φυσάει Κόντρα».

.