Οι YIANNEIS στη μουσική σκηνή “Κεντρική Πλατεία”

YIANNEIS

Οι YIANNEIS στις 8 Οκτωβρίου στη μουσική σκηνή “Κεντρική Πλατεία” Ώρα έναρξης: 21.30 Είσοδος 7 €.

Το νέο μουσικό σχήμα από την Αθήνα, με λιγότερο από δύο χρόνια παρουσίας στα μουσικά δρώμενα, όπως φαίνεται, γρήγορα θα ξεπεράσει το στάδιο του “ανερχόμενου”. Λίγο πριν την εξέλιξη του, όπως μπορεί κανείς να καταλάβει και από τον τίτλο του νέου του project “Προ-evolution”, βρίσκεται ένα βήμα πριν από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, που θα έρθει για να μιλήσει κάπως διαφορετικά, “ντυμένη” με τον ιδιαίτερο ήχο που χαρακτηρίζει τους YIANNEIS.

Οι YIANNEIS μπλέκουν μοναδικά rock, alternative, ethnic, ηλεκτρονικά και ελληνικά ακούσματα σε ένα show γεμάτο ενέργεια, χιούμορ αλλά και συγκίνηση, εκπλήξεις και ανατροπές, ένα show όπου δύσκολα μένει αμέτοχος ο θεατής. Στις παραστάσεις τους, οι ΥIANNEIS παρουσιάζουν τις δικές τους πολύ ιδιαίτερες συνθέσεις, αλλά και εμπνευσμένες διασκευές κομματιών από φαινομενικά αταίριαστα μεταξύ τους είδη. Οι Massive Attack και οι Beirut, ο Sting και οι Nirvana, οι Antony & the Jonhsons και οι Prodigy, οι System Of A Down και οι White Stripes, ο Bregovic και ο Πάνος Γαβαλάς και πολλά ακόμη ονόματα του μουσικού στερεώματος “παρελάυνουν” σε κάθε παράσταση από τη σκηνή, δια μέσου των ευφάνταστων ΥΙΑΝNEIS.

YIANNEIS: Λάμπρος Φιλίππου – φωνή (conception) Νίκος Ζαδές – φωνή ,πλήκτρα, ακορντεόν Δημήτρης Σιάμπος – κιθάρες, τζουράς Δημήτρης Πετράκης -φλάουτο, πλήκτρα, κιθάρα, ταραμπούκα, φωνητικά Ilya Algaer – κοντραμπάσο, φωνητικά Άρης Καλλέργης – τύμπανα, φωνητικά guest τρομπέτα – Διονύσης Κοκόλης