Η βουλή πληρώνει καθηγητή ιππασίας!!!

_12DSC3370

Επειδή ο μισθός των 6.100 ευρώ το μήνα, το δωρεάν αυτοκίνητο, τα δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια και το δικαίωμα για σύνταξη μετά από μόλις οκτώ χρόνια μάλλον δεν είναι αρκετά, οι Έλληνες βουλευτές έχουν εξασφαλίσει και δωρεάν συνδρομή σε γυμναστήριο, καθώς και συμβουλές διατροφολόγου. Το υπερσύγχρονο γυμναστήριο της Βουλής που στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων άνοιξε τις πόρτες του το 2003 και διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, χαμάμ, ομαδικά προγράμματα, όπως γιόγκα και πιλάτες, ακόμη και μαθήματα ιππασίας.

Όσο για τις αποδοχές των γυμναστών, σύμφωνα με την «Realnews», φτάνουν τα 2.500 ευρώ το μήνα με επτά ώρες δουλειά ημερησίως και το κυριότερο χωρίς το φόβο της εργασιακής εφεδρείας.

Εκτός από γυμναστές, το γυμναστήριο διαθέτει και δύο διατροφολόγους που πληρώνονται αδρά προκειμένου να εξασφαλίζουν ότι βουλευτές και υπουργοί θα διατηρούν άψογη τη σιλουέτα τους.

Στο προσωπικό του γυμναστηρίου της Βουλής ανήκει και ένας καθηγητής ιππασίας, παρά το γεγονός ότι το ελληνικό κοινοβούλιο δεν διαθέτει άλογα.

newsbeast.gr