Η συνταγή για ονειρεμένα γαστρονομικά ταξίδια έχει όνομα: «Ταβέρνα του Παναγιώτη» στο Περτούλι

Δεν νοείται κάποιος να ανεβεί για διακοπές ή απλά για μια βόλτα στο Περτούλι και όλη την ευρύτερη περιοχή, με το καταπράσινο μοναδικό της τοπίο σε όλη την Ελλάδα και να μην κάνει μια στάση για φαγητό στην πιο must ταβέρνα της περιοχής, την πασίγνωστη σε όλους «Ταβέρνα του Παναγιώτη».

Τώρα μετά το άνοιγμα και πάλι της εστίασης, εκατοντάδες είναι οι καλοφαγάδες, Τρικαλινοί και επισκέπτες του νομού,  που επισκέπτονται τα κατάστημα απολαμβάνοντας τα μοναδικά πεντανόστιμα πιάτα του Παναγιώτη, με τα εκλεκτά ντόπια κρέατα παραγωγής του, τα μοναδικά κυνήγια όπως αγριογούρουνο, ζαρκάδι, ελάφι κλπ. όλα μαγειρεμένα με μεράκι και ασυναγώνιστη ποιότητα και φυσικά συνοδευμένα από την μεγάλη ποικιλία της κάβας κρασιών του καταστήματος.

Και φυσικά εκτός από την εκλεκτή της κουζίνα, η «Ταβέρνα του Παναγιώτη» ξεχωρίζει για την φιλική, γρήγορη και άψογη εξυπηρέτηση των πελατών απ’ όλο το προσωπικό του καταστήματος.

Η «Ταβέρνα του Παναγιώτη» στο Περτούλι, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όσους βρεθούν στην περιοχή και θέλουν να απολαύσουν μοναδικές και πεντανόστιμες γεύσεις, με υπέροχη θέα στα καταπράσινα και δροσερά βουνά του Περτουλίου.

Ταβέρνα του Παναγιώτη-Περτούλι Τρικάλων

Δ/νση: Παναγιώτης Καραμπούλας

Τηλ. 24340-91000