Αμέτρητα χιλιόμετρα διανύει κάθε εβδομάδα ο Δήμαρχος Μετεώρων, Λευτέρης Αβραμόπουλος, ο οποίος συνεχίζει ασταμάτητα να εξασφαλίζει σημαντικές χρηματοδοτήσεις για τον Δήμο.
Μέσα σε μόλις 24 μήνες θητείας έχει πετύχει όσα για χρόνια η Καλαμπάκα και τα χωριά της περίμεναν: έργα που είχαν μείνει «παγωμένα» βρίσκουν πλέον χρηματοδότηση και μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης.
Παρότι «πρωτάρης» στην αυτοδιοίκηση, ο Αβραμόπουλος κινείται με αυτοπεποίθηση δημάρχων που κρατούν χρόνια το τιμόνι. Μεθοδικός, παρών και επίμονος, κατάφερε στην εκπνοή της χρονιάς να φέρει ακόμη 300.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών για την αναβάθμιση των σχολικών αυλών του 2ου και 3ου Δημοτικού Καλαμπάκας.
Πέρα όμως από την εντατική δουλειά και τις συνεχείς μετακινήσεις, έχει καταφέρει κάτι εξίσου σημαντικό: να χτίσει σταθερές, ουσιαστικές σχέσεις με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, όπως ο Υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος. Όσοι τον επικρίνουν για τις «πολλές φωτογραφίες» ίσως πλέον να πρέπει να αναθεωρήσουν, γιατί ο Δήμαρχος Μετεώρων δεν περιορίζεται στην επικοινωνία, έχει μάθει και την ουσία.
Κι αυτό αρχίζουν να του το αναγνωρίζουν ακόμη και οι πιο έμπειροι αυτοδιοικητικοί της περιοχής. Το κέρδισε μόνος του, με δουλειά και αποτελέσματα.
