Η Συνεδριακή Εκδήλωση «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΚΑΙ ΠΙΑΛΕΙΑ»

DSC01154

Με επιτυχία στέφθηκε η Συνεδριακή Εκδήλωση με θέμα «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΚΑΙ ΠΙΑΛΕΙΑ» που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πιαλείας και ο Δήμος Πύλης, και πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα 13 Ιουνίου στον αύλιο χώρο του Λαογραφικού Μουσείου Πιαλείας (δίπλα στο Δημοτικό Σχολείο).

Κατά την προσέλευση του κόσμου στον χώρο της εκδήλωσης στην είσοδο μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Πιαλείας πρόσφεραν ένα σακουλάκι τσάι (τίλιο) και ένα μπουκάλι νερό στο πλαίσιο του θέματος της ημερίδας. Παράλληλα υπήρχε στον εξωτερικό χώρο του Μουσείου έκθεση παραδοσιακών βοτάνων από τον Κόζιακα, χειροτεχνήματα κατασκευής του Μουσείου, βιβλία, αφίσες Ασκληπιού.

DSC01149

Την προσφώνηση της εκδήλωσης έκανε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ελένη Ζορμπά καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους και του επισήμους, δίνοντας στην συνέχεια τον λόγο στον συντονιστή της ημερίδας κ. Δημήτριο Παπαγιανόπουλο ο οποίος και αυτός με την σειρά του καλωσόρισε όλους και του ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην εκδήλωση.

DSC01145

Παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Πύλης Κων/νος Μαράβας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πιαλείας κ. Νικόλαος Λεμονάς, οι βουλευτές κ. Σιμορέλης Χρήστος, κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος,κ. Σκρέκας Κων/νος, ο Πρεσβύτερος Πατέρας Φώτιος Κωτούλας, οι Αντιδήμαρχοι κ. Κων/νος Κρούπης, κ. Σταύρος Ζιάκας, ο Π.Σ. κ. Καπέλος Γεώργιος. Οι δημ. Σύμβουλοι κ. Άρης Τζάνης, κ. Λαμπρινή Οικονόμου, κ. Παύλος Μπόμπορας, κ. Χρήστος Μπακάλης, κ. Δημ. Καλαντζής, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Πιαλείας κ. Μαργαρίτα Ζαφείρη-Λεμονά, και αντιπροσωπεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης.ο Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Ομάδας Πιαλείας Ευθύμιος Ζάχος.

DSC01157

DSC01151