Η σύναξις των… «λαϊκοδεξιών»

Αμάν πια βρε παιδί μου μ΄αυτούς τους «λαϊκοδεξιούς»…Παντού τους συναντάς όπου κι αν πας. Και πως μπορεί να γίνει διαφορετικά θα μου πείτε, αφού αυτοί κυβερνάνε, αυτοί έχουν την εξουσία, αυτοί είναι μέσα σ΄όλα!

Εκεί όμως που έχουν καθολική κυριαρχία εξ΄ολοκλήρου, είναι ο χώρος της εκκλησίας…Εκεί είναι σα να βρίσκονται στο φυσικό τους χώρο. Που να τολμήσει να πλησιάζει εκεί Συριζαίος, Κουκουές ή αναρχοαυτόνομος; Με την μια δαχτυλοδειχτούμενοι, ενώ οι δεξιοί είναι αλλιώς…

Ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της λαϊκής δεξιάς στα Τρίκαλα, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης κρατάει πάντα τα πρωτεία σε εμφανίσεις σε θρησκευτικές εκδηλώσεις. Τον συνδέουν άλλωστε στενότατη φιλία και δεσμοί πίστης, αγάπης και αδελφοσύνης με τον Σεβασμιότατο Τρίκκης Χρυσόστομο, οπότε δεν μπορεί να γίνει και διαφορετικά.

Από κοντά και η ολοένα και ανερχόμενη Περιφερειακή Σύμβουλος Δήμητρα Νάτσινα, που ως γιατρός είδε τον καιρό της πανδημίας τη φήμη του ονόματος της να εκτοξεύεται σε δυσθεώρητα ύψη, φλερτάροντας ακόμα και με την θέση της υποψήφιας Βουλευτή του κόμματος, όπως και ο ΘεσσαλάρχηςΜιχάλης Μπαγιώτης, ο οποίος φανερά αναβαθμισμένος στην ιεραρχία του κόμματος, ελπίζει πάντα σε ένα καλύτερο προσωπικό μέλλον, που δεν είναι άλλο από τον δημαρχιακό θώκο στο Δήμο Φαρκαδόνας.

Αχ! Αυτοί οι λαϊκοδεξιοί και οι ιστορίες που κουβαλάνε πίσω τους…Μ΄αυτά και μ΄αυτά δεν μας αφήνουν να πλήξουμε ποτέ!