Η συμβολή του Ηλία Τσιαούση στη μάχη κατά του κορονοϊού

Δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα για τον Ηλία Τσιαούση, ειδικά σ’ αυτή την δύσκολη συγκυρία με την διασπορά του κορονοϊού.

Ο Τρικαλινός Υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, στέκεται όχι μόνο απλώς στο ύψος του όσον αφορά την εκτέλεση των δύσκολων καθηκόντων του, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί άριστο θεματοφύλακα και αρωγό στην διαχείριση της πρωτοφανούς αυτής υγειονομικής κρίσης, στην περιοχή ευθύνης του που δεν είναι και μικρή.

Τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ επιθεωρώντας νοσοκομεία και υγειονομικές μονάδες, προσπαθώντας να δώσει λύσεις σε θέματα εύθυμης και καλής λειτουργίας αυτών, με σκοπό οι ασθενείς να απολαμβάνουν τις καλύτερες ιατρικές υπηρεσίες, σ’ αυτή την δύσκολη μάχη κατά του ιού Covid-19.

Δεν είναι άλλωστε διόλου τυχαίο πως ο Ηλίας Τσιαούσης απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια και όλων των στελεχών των ανώτερων κλιμακίων υγείας. Αναγνωρίζεται το έργο και η προσφορά του στην υγεία και αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα του πιστωθεί στον μελλοντικό του πολιτικό και επιστημονικό βίο.