Οι σύγχρονοι ”ΗΡΩΕΣ” της Κρήνης Τρικάλων

DSC 0106

Την Ελληνική σημαία στην Οιχαλία σήκωσαν ανήμερα της Εθνικής Επετείου κατά την μαθητική παρέλαση παιδιά της Κρήνης.

Μαθητές που έλκουν την καταγωγή τους από την Κρήνη και φοιτούν σε δημοτικό σχολείο, γυμνάσιο και λύκειο Οιχαλίας πρώτευσαν στα διδακτήρια και κράτησαν ως ήταν φυσικό την Ελληνική Σημαία παρελάσσοντας με καμάρι μέσα στο Νεοχώρι.

Το γεγονός αυτό γεμίζει με ικανοποίηση και χαρά τους κατοίκους της Κρήνης. Αποτελεί την υψίστη τιμή για το χωριό τους και μία απάντηση για την πορεία και των μετέπειτα επιτυχιών αυτών των παιδιών.
Αυτά τα παιδιά τους γεμίζουν δύναμη, αποτελούν την ελπίδα τους καθώς μέσα από την προσπάθεια τους και την συμβολή των εκπαιδευτικών και των γονιών τους κατάφεραν να πρωτεύσουν και να δείξουν ότι μπορούν να καταφέρουν πολλά, ακόμη και εκτός συνόρων.Αποδεικνύουν την δύναμη της θέλησης, στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα..αυτά ότι ακόμη κι εκτός του χωριού τους αγωνίζονται με ευγενή άμιλλα και καταφέρνουν να κατακτήσουν την κορυφή.

DSC 0076

Συγκινητική η στιγμή να καμαρώνεις τα δικά σου παιδιά να κρατούν τη Σημαία σε ένα όμορο δημοτικό διαμέρισμα, όταν κάποτε κυμάτιζε στα χέρια των δικών τους μαθητών, στο δικό τους σχολείο, στο κέντρο της Κρήνης.

Βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=tlRXrVOqDEk&feature=youtu.be

.