Η Σούλα… ξαναχτυπά – »Πουτ@@@ θέλω να γίνω,όχι υπουργός»!

201211

 

 

 

 

Η περιβόητη ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής βρήκε και πάλι τον τρόπο να κεντρίσει τα βλέμματα…

Eξαιρετικό ενδιαφέρον είχε η χθεσινή εμφάνιση της Σούλας, της περιβόητης ιδιοκτήτριας οίκου ανοχής από την Λάρισα στην πρεμιέρα του «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Εκεί που μίλησε για τις χορηγίες της (σε τοπική ποδοσφαιρική ομάδα και σχολείο) και το γεγονός ότι αποτελεί θεματοφύλακα του κράτους.

Αφού έδωσε στον οικοδεσπότη μια «απαγορευμένη» (η ΕΠΣ θεωρεί ότι προσβάλει τα αθλητικά ιδεώδη) ροζ φανέλα της ομάδας του Βουκεφάλα Λάρισας, με το όνομά του γραμμένο στο πίσω μέρος, η -γνωστή στο πανελλήνιο- Σούλα μίλησε για την δική της ιστορία, το πως είπε στον γιο της τι επάγγελμα κάνει και πως αισθάνεται για τον θόρυβο που προκάλεσαν οι χορηγίες της.

«Είναι η απόλυτη υποκρισία. Όλα αυτά τα κάνω, επειδή αγαπάω τα παιδιά και τον αθλητισμό. Αν δεν τους αρέσουν, ας τα κάνουν αυτοί». Αν και το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της συνέντευξης ήταν όταν διηγήθηκε τι συνέβη όταν προσπάθησε να βγάλει άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος…

«Πήγα στα 27 μου να κάνω ένα χαρακτηρισμό για να πάρω άδεια εργασίας. Δεν είχε τελειώσει ακόμη η χούντα και μου ζητούσαν να τους πάω πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων. Οπότε πάω στο γραφείο του τότε διοικητή ασφάλειας της Θεσσαλονίκης και του λέω ‘Καλά είσαι σοβαρός; Πουτ@@ θέλω να γίνω, όχι υπουργός. Είσαι σοβαρός;’».

Η ίδια η Σούλα αντιμετωπίζει τον εαυτό της ως θεματοφύλακα του κράτους «Ουσιαστικά αυτό είμαι. Νοικιάζω τον χώρο και είμαι εκεί για να είμαι σίγουρη ότι είναι όλα εντάξει. Ότι κόβουν ΦΠΑ, πληρώνουν το ΙΚΑ και είναι εντάξει με το υγειονομικό».

newsit.gr