Η Σούλα μας μαθαίνει για τα έργα ΠΑΣΟΚ…

Αν θέλαμε να ξεχωρίσουμε κάποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα που υπερασπίζονται το κόμμα, όπως και τις κυβερνήσεις που αυτό σχημάτισε παλαιότερα, τότε σίγουρα ένα απ΄αυτά θα ήταν και η Σούλα Μερεντίτη.

Αμετανόητη με το ΠΑΣΟΚ και πάντα πιστή, ιδίως της περιόδου που Πρωθυπουργός της χώρας ήταν ο κουμπάρος της Κώστας Σημίτης, η Σούλα δεν σταματάει στιγμή να εκθειάζει τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και πόσο τυχερή ήταν η χώρα τις περιόδους που το κόμμα της κυβερνούσε τον τόπο.

Ακόμα και το διάστημα των διακοπών της και περνώντας από την γέφυρα Ρίου -Αντιρρίου, η Σούλα Μερεντίτη εξήγησε στα εγγόνια της, το έργο που άφησε πίσω του το ΠΑΣΟΚ στη χώρα. Δείχνοντας τους την γέφυρα, τους τόνισε ξεκάθαρα πως είναι έργο ΠΑΣΟΚ – κυβέρνησης Κώστα Σημίτη. Έτσι για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι!

Το θέμα είναι αν όλοι αυτοί (παλαιότεροι και νεότεροι), είναι πεπεισμένοι γι΄αυτό ή έχουν αντίθετη άποψη. Πάντως αν αναλογιστούμε τα σχετικά πρόσφατα, αλλά και σημερινά ποσοστά του κόμματος, μάλλον προς την δεύτερη περίπτωση γέρνει η ζυγαριά!