Η Σούλα είναι…Σούλα και τα λέει τσεκουράτα!

Παρότι πέρασαν αρκετά χρόνια από τότε που ήταν Βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα, παρότι σήμερα (φαινομενικά τουλάχιστον) δεν είναι μέσα στα πράγματα, με την έννοια ότι δεν διαθέτει κάποιο θεσμικό ρόλο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως φωνές σαν κι αυτές της «σιδηράς κυρίας» του ΠΑΣΟΚ Σούλας Μερεντίτη, είναι από τις πιο ισχυρές αντιπολιτευτικές και όχι μόνο φωνές.

Τηρώντας ίσες αποστάσεις από τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, η Σούλα δεν διστάζει να τα…χώνει δεξιά και αριστερά, αλλά και ενίοτε να ασκεί δριμεία κριτική και εντός του κόμματος της, όταν βλέπει ότι τα πράγματα τείνουν να εκτροχιαστούν!

Αν μη τι άλλο έχει άποψη και δεν διστάζει να την υποστηρίζει και δημόσια, κατακεραυνώνοντας Μητσοτάκη και Τσίπρα. Ευτυχώς που στο ΚΙΝΑΛ εκλέχθηκε Πρόεδρος ο Ανδρουλάκης, τον οποίο υποστήριξε σθεναρά, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα τα «έχωνε» και στον χώρο της άνετα και…παντελονάτα. Και βέβαια έχει να νοιαστεί και να φροντίσει και για τα προσφιλή της πρόσωπα και την πορεία τους στα κοινά, όπως ο γιος Άρης, ο γαμπρός Γιώργος, ο ανεψιός Στέφανος και πάει λέγοντας…

Μπορεί η Σούλα να μην είναι στρατιωτικός, είναι όμως στο τοπικό ΠΑΣΟΚ κάτι σαν «Στρατηγός» και οφείλει να τα λέει τσεκουράτα!