Σημαντική ενίσχυση της εξωστρέφειας και του τουριστικού προφίλ της Μαγνησίας φέρνει η νέα απευθείας αεροπορική σύνδεση Βόλος – Βρυξέλλες, η οποία ανακοινώθηκε επίσημα και θα πραγματοποιείται μέσω του αεροδρομίου Νέας Αγχιάλου.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου θα συνδεθεί με το αεροδρόμιο Σαρλερουά (Charleroi), που απέχει περίπου 40 λεπτά από τις Βρυξέλλες, με πτήσεις της Ryanair δύο φορές την εβδομάδα. Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, εξυπηρετώντας τόσο ταξιδιώτες αναψυχής όσο και επαγγελματίες.
Η νέα γραμμή θα ξεκινήσει την 1η Ιουνίου και θα διαρκέσει έως τις 23 Οκτωβρίου 2026, δίνοντας μακροπρόθεσμη προοπτική στη σύνδεση και ενισχύοντας τον σχεδιασμό για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 60 ευρώ ανά άτομο, καθιστώντας τη γραμμή ιδιαίτερα ελκυστική για το επιβατικό κοινό.
thenewspaper.gr
