Οι προσφορές για το «Καλάθι Σχολικού Εξοπλισμού» συνεχίζονται!!!

SXOLIKA

Συνεχίζεται η ανταπόκριση των τρικαλινών, επιχειρηματιών και ιδιωτών, στην πρόσκληση του Δήμου Τρικκαίων, για συνδρομή σε μαθητές που χρειάζονται σχολικά είδη.

Σήμερα, η διεύθυνση της επιχείρησης ειδών γραφείου Βασιλική Γιδαροπούλου και ΣΙΑ ΟΕ, προσέφερε ικανό αριθμό σχολικών ειδών στον Δήμο Τρικκαίων (τετράδια, μολύβια, τσάντες, κασετίνες κ.α.). Επίσης, οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων ΚΑΡΑΚΙΚΕΣ, αγόρασαν σχολικά είδη από το προαναγραφόμενο κατάστημα ειδών γραφείου, ενώ προχώρησαν και σε μια ακόμη κίνηση: προσέφεραν στον Δήμο προβολείς από το παλαιό κατάστημα, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν καταλλήλων από τον Δήμο, κυρίως για σχολικές μονάδες.

Η αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Βασιλένα Μητσιάδη συναντήθηκε με τους επιχειρηματίες, ευχαριστώντας τους για την κίνηση αυτή, η οποία αποδεικνύει το αυξημένο αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης στην πόλη μας.

SXOLIKA1

Οι προσφορές προσκομίζονται καθημερινώς στο γραφείο του τμήματος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης της Δ/νσης Παιδείας – Πολιτισμού επί της οδού Γαριβάλδη 8 (Πνευματικό Κέντρο), στον 1ο όροφο και ώρες 8:00-14:00, καθημερινώς.

Οι συγκεκριμένες προσφορές αποδεικνύουν ότι έχει γίνει συνείδηση στους τρικαλινούς η συμμετοχή στην εκστρατεία για το «Καλάθι Σχολικού Εξοπλισμού» που υλοποιεί ο Δήμος Τρικκαίων.

.