Οι πινακίδες πληροφορούν!!!!!

PINAKIDES554

Πολλές από τις πινακίδες οδικής σήμανσης είναι γεμάτες με αυτοκόλλητα και γραπτά συνθήματα σε διάφορους δρόμους των Τρικάλων και ειδικά στο κέντρο της πόλης.

Η εικόνα που παρουσιάζουν οι δρόμοι είναι αποκαρδιωτική, αφού άγνωστοι με τα αυτοκόλλητα που τοποθετούν πάνω σε αυτές, αδιαφορούν πλήρως για την οδική ασφάλεια και φροντίζουν να διαφημίζουν και να μας ενημερώνουν για την αγαπημένη τους ομάδα ή κάθε άλλη καλλιτεχνική τους ανησυχία.

Οι καταστροφές των πινακίδων δείχνουν ωστόσο να αποτελούν μια απλή καθημερινότητα για τους πολίτες των Τρικάλων, οι οποίοι είναι πλέον συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους συμπεριφορές, ενώ οι οδηγοί είτε γνωρίζουν το που και πως θα κινηθούν, είτε απλώς τις αγνοούν.

Δεν συμβαίνει το ίδιο όμως και με τους τελευταίους (λόγω του Μύλου των Ξωτικών) ξένους τουρίστες που επισκέπτονται την πόλη μας, οι οποίοι με έκπληξη διαπιστώνουν το φαινόμενο και πολλές φορές χρειάζεται να μαντέψουν για το αν επιτρέπεται να κατευθυνθούν με το αυτοκίνητό τους από τη μία ή την άλλη μεριά.

Το παζλ συμπληρώνεται από ορισμένες άλλες πινακίδες που έχουν φθαρεί από το πέρασμα του χρόνου οι οποίες δεν έχουν αντικατασταθεί ποτέ και βρίσκονται μάλιστα σε πολυσύχναστες και άκρως τουριστικές περιοχές της πόλης.

Εν όψει εορτών λοιπόν καλό θα ήταν ο Δήμος Τρικκαίων ή όποιος άλλος είναι υπεύθυνος να ασχοληθεί και με αυτό το ζήτημα!

.