Η Ολυμπία Τελιγιορίδου σήμερα στη «Θεσσαλική Γη»

Η πρώην υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης, βουλευτής, Αν. Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία κα Ολυμπία Τελιγιορίδου είναι καλεσμένη στο πρώτο μέρος της σημερινής (Τρίτη 7-6-2022) τηλεοπτικής εκπομπής «Θεσσαλική Γη», στο «Astra tv», την οποία παρουσιάζει ζωντανά στις 22:30 ο δημοσιογράφος και συνεκδότης της «ΑγροΈκφρασης» κ. Χρήστος Αθανασιάδης.

Με την κα Τελιγιορίδου θα συζητηθούν και θα αναλυθούν θέματα αποζημιώσεων ΕΛΓΑ, κόστους παραγωγής σε πετρέλαιο, ηλεκτρικό ρεύμα, λιπάσματα, αγροεφόδια, θέματα κτηνοτροφίας με τον διπλασιασμό των τιμών των ζωοτροφών, θέματα Ευρωπαϊκών επιδοτήσεων καθώς και το θέμα της έλλειψης εργατών γης.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, καλεσμένος είναι ο ειδικός αναλυτής, γεωπόνος, κ. Θανάσης Μπαντής, με τον οποίο θα συζητηθεί-κυρίως- η πορεία της καλλιέργειας του βαμβακιού.

Επισημαίνεται ότι οι φίλοι αγρότες, πέραν της περιφέρειας Θεσσαλίας, μπορούν να βλέπουν ζωντανά την εκπομπή μέσω ίντερνετ στο: www.astratv.gr, επιλέγοντας το LIVE, στο facebook: astratv καθώς και στο facebook: Αθανασιάδης Ε. Χρήστος