Η Νικολέτα Μπρουζούκη προορίζεται για νέα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων

Την ερχόμενη Τρίτη 27 Αυγούστου στις 8 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Τρικκαίων, στο χώρο του μουσείου Τσιτσάνη και όπως όλα δείχνουν,  ο επανεκλεγείς Δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Παπαστεργίου έχει πάρει τις οριστικές του αποφάσεις, για το ποια άτομα θα αποτελέσουν τον στενό πυρήνα των συνεργατών του, στην έναρξη της νέας δημοτικής περιόδου.

Κάποιοι από τους νυν Αντιδημάρχους θα παραμείνουν στις θέσεις τους και στη νέα περίοδο, ωστόσο όμως αρκετοί θα είναι και οι νέοι που θα καταλάβουν θέσεις Αντιδημάρχων.

Για την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων, θεωρείται πως είναι «κλειδωμένη» η πρώτη σε ψήφους Δημοτική Σύμβουλος της πλειοψηφίας Νικολέτα Μπρουζούκη, με το απερχόμενο Πρόεδρο Μιχάλη Λάππα να παραδίδει σκυτάλη και μάλλον να…ξεκουραστεί προς το παρόν.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου θα είναι αυτός που θα κάνει τις επίσημες ανακοινώσεις για την κατάληψη όλων των θέσεων, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός των προσεχών ημερών.