Η μεταστέγαση της Δ.Α. Τρικάλων στο Ριζαριό στις προτεραιότητες του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Στ. Νίντου

Η παρουσία του ικανού, ουσιαστικού και έντιμου Αξιωματικού Στέργιου Νίντου στη θέση της διεύθυνσης της τοπικής Αστυνομίας, έχει γεννήσει αναμφισβήτητα μεγάλες προσδοκίες στο σώμα, για την αναμόρφωση και αναβάθμιση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, τόσο σε λειτουργικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο απήχησης και κύρους στην τοπική κοινωνία.

Ανάμεσα στις πρώτες και βασικές προτεραιότητες του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Τρικάλων είναι και η μεταστέγαση του Αστυνομικού Μεγάρου στην έκταση που παραχωρήθηκε από τον Δήμο Τρικκαίων προς το Υπουργείο Προστασίας του πολίτη στο Ριζαριό, κάτι που προβλέπεται να προχωρήσει όταν ολοκληρωθούν κάποιες εκκρεμείς διαδικαστικές υποθέσεις. Ήδη ο Δήμος Τρικκαίων κινείται με γοργούς ρυθμούς, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες αυτές και να δούμε στα επόμενα χρόνια να υλοποιείται αυτό το μεγάλο έργο.

Είναι γεγονός πως η λειτουργία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων στο νέο της «σπίτι» στο Ριζαριό θα αναβαθμιστεί άρδην και δίχως άλλο ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Στέργιος Νίντος θέλει να συνδέσει το όνομα του με μια τέτοια θετική προοπτική!