Η McDonald’s παρουσιάζει τα νέα Maestro Burgers

Η McDonald’sσυνεργάζεται με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ,Σάκη Ρουβά, για τη νέα premiumσειρά MaestroBurgers,aSakisRouvasselection.

Ο Σάκης Ρουβάς μας οδηγεί στα εστιατόρια McDonald’s να δοκιμάσουμε το MaestroSymphonicBeefκαι το MaestroLyricChicken, ερμηνεύοντας το γνωστό ερωτικό τραγούδι “Can’tHelpFallinginLove”.

Τα MaestroBurgers -aSakisRouvasselection, περιλαμβάνουν δύο μοναδικά burger και υπόσχονται μια απολαυστική εμπειρία!

Το Maestro Symphonic Beef Burger αποτελείται από δύο ζουμερά μπιφτέκια βοδινού κρέατος με λαχταριστές σάλτσες, ψητό τυρί camembert, φρέσκο κρεμμύδι, φρέσκια Lolla & τομάτα, σε αφράτο ψωμί brioche.

Το Maestro Lyric Chicken Burgerαποτελείται από ζουμερό κοτόπουλο με λαχταριστή σάλτσα λεμονιού, ψητό τυρί camembert, φρέσκο κρεμμύδι, φρέσκια Lolla & τομάτα, σε αφράτο ψωμί brioche.

Δύο προϊόντα υψηλής ποιότητας που όλοι μπορούν να απολαύσουν στα McDonalds!

«Είμαστε περήφανοι που υποδεχόμαστε τον διακεκριμένο καλλιτέχνη Σάκη Ρουβά στη McDonalds για να γιορτάσουμε τη νέα premium σειρά MaestroBurgers. Η συνεργασία αυτή μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους Έλληνες καταναλωτές μας μια μοναδική εμπειρία McDonalds!», αναφέρει η SimonaMancinelli, ManagingDirectorτης PremierCapitalHellas.

Η σειρά MaestroBurgersυ ποστηρίζεται από καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Σάκη Ρουβά, υπό τους ήχους ενός αγαπημένου ερωτικού τραγουδιού(δείτε το video).

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, η McDonald’sέχει δημιουργήσει το digitalπαιχνίδι MaestroVoiceChallenge, όπου οι συμμετέχοντες πρέπει να χρησιμοποιήσουν μόνο τη φωνή τους λέγοντας απλά “Maestro”! Θα πρέπει να κατεβάσουν την εφαρμογήMcDonald’sAppή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.mcdonalds.gr/maestroγια να διεκδικήσουν 1 από τα 1.000 MaestroBurgerMcMenu’s δωρεάν.

Τα νέα MaestroBurgers προστίθενται σε ένα πλήρες μενού γευστικών απολαύσεων που θα βρείτε στα εστιατόρια McDonald’s.*

Επισκεφθείτε ένα McDonald’s σήμερα και απολαύστε υπέροχες γεύσεις μεγάλης αξίας!

 

*Διατίθενται στα συμμετέχοντα εστιατόρια McDonald’s.