Η Μαρία Τσιουμάνη – Τσιανάκα υποψήφια με τον Κώστα Μαράβα

Η κ. Μαρία Τσιουμάνη – Τσιανάκα του Ευαγγέλου θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ» και τον Κωνσταντίνο Μαράβα, στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Η κα Μαρία Τσιουμάνη – Τσιανάκα του Ευαγγέλου μεγάλωσε και διαμένει μόνιμα στην Κοινότητα Παραποτάμου, στην Δημοτική Ενότητα Πιαλείων του Δήμου Πύλης.

Είναι πτυχιούχος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Τσιανάκα και μητέρα δύο τέκνων.

Για πρώτη φορά βάζει τον εαυτό της στην δοκιμασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας σε δήλωσή του τόνισε:

«Καλωσορίζω στον συνδυασμό «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ» την κα Μαρία Τσιουμάνη – Τσιανάκα. Πρόκειται για μια αξιόλογη προσωπικότητα του Δήμου μας, με νέες ιδέες, με ορμή και όρεξη για προσφορά.

Είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή της  στον συνδυασμό μας, καθώς αγαπάει πραγματικά τον τόπο που γεννήθηκε.

Χαίρομαι που η Μαρία είναι συνοδοιπόρος μας στην προσπάθεια που κάνουμε, έτσι ώστε να αλλάξει προς το καλύτερο ο Δήμος Πύλης.

Όλοι μαζί ενωμένοι για τον Δήμο Πύλης».

Η κα Μαρία Τσιουμάνη – Τσιανάκα σε δήλωσή της επεσήμανε: «Με ιδιαίτερη τιμή και υψηλό αίσθημα ευθύνης συστρατεύομαι με τον  συνδυασμό «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ» και τον Δήμαρχο Κώστα Μαράβα.

Αποτελεί καθήκον και υποχρέωση να συνεχίσουμε όλοι την προσπάθεια που έχει κάνει ο Δήμαρχός μας όλα αυτά τα χρόνια. Τον εκτιμώ σαν προσωπικότητα και θαυμάζω την σεμνότητα που τον διακρίνει και την αποφασιστικότητα να κάνει έργα και όχι λόγια.

Θα δώσω τον καλλίτερο μου εαυτό για να γίνουν πραγματικότητα όλα όσα ονειρεύομαι….».