Η Λίνα Μενδώνη με την “κολλητή” της γιατί “ενόχλησαν” τον Αντώνη Κούκεν;

 Η Λίνα Μενδώνη με την “κολλητή” της την Άννα Παναγιωταρέα πήγαν ταξιδάκι για ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΥΣ σκοπούς εις τα Τρίκαλα. Να εγκαινιάσουν το νέο μουσείο προς τιμήν του αείμνηστου μεγάλου Τρικαλινού μουσουργού Βασίλη Τσιτσάνη! Δεν ξέρουμε αν συμπεριλαμβάνεται και αυτό το ταξίδι μαζί τα υπόλοιπα που λέγεται ότι έχουν κατασπαταλήσει χρήματα από το Ελληνικό Δημόσιο, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα “Δημοκρατία” 705,439 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!! Μόλις είδαν ότι βρέθηκε ένας δημοσιογράφος του TRIKALAIN να τις καταγράφει σε εκδήλωση στα γραφεία της ΔΕΕΠ Τρικάλων, αφήνιασαν και οι δυο! Λες και τις είχε τσιμπήσει ταυτόχρονα ο ίδιος ντάβανος (αλογόσφηκα) και αλαφιασμένες ζήτησαν να πεταχτεί ΕΞΩ ο δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Παδιός.

Δεν έμειναν όμως μόνο σε αυτό μια και η κυρία Παναγιωταρέα με ύφος χιλίων Καρδιναλίων απαίτησε να σβήσει ότι είχε καταγράψει στη κάμερα του κινητού του τηλεφώνου έως εκείνη τη στιγμή! Άραγε ποιοι νομίζουν ότι είναι όλοι αυτοί που έχουν καταχραστεί την υπομονή του Ελληνικού λαού και νομίζουν ότι μπορούν να συμπεριφέρονται με απρέπεια απέναντι σε όποιον κάνει με αξιοπρέπεια την δουλειά του για να βγάλει το μεροκάματο του και επιβάλλουν ότι τους καπνίσει; «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν»… οι διώξεις και η λογοκρισία της χούντας στην τέχνη της δημοσιογραφίας δια στόματος Μενδώνη – Παναγιωταρέα!

Δείτε το βίντεο στο κανάλι antonis cooken  στο youtube όπου η πολιτική του σάτιρα παραθέτει τις πηγές που αξιώνει η δημοσιογραφία! 

https://www.youtube.com/watch?v=yAjtI5xH9i4