Πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Γυμνασίου Πύλης την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015 ώρα 12.30, παρουσία όλων των μαθητών των τριών Τάξεων του Δ/ντή κ. Βασιλείου Πανάγου και όλων των Καθηγητών, του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Κων/νου Κρούπη Αναπληρωτή δημάρχου Πύλης Κων/νου Μαράβα, του κ. Στεφάνου Καλαμαρά Παιδείας και Τουρισμού, την δημοτική σύμβουλο και Αντιπρόεδρο των Σχολικών Επιτροπών κ. Λαμπρινή Οικονομου,και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Πύλης Κ. Αθανασίου Ζαρίδα.
Την πίτα ευλόγησε ο Πρεσβύτερος Πατέρας Βασίλειος Πανάγος και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά στου μαθητές καλή πρόοδο στα μαθήματα τους καθώς και στους καθηγητές.
Ομιλία έκανε ο Δ/ντής του Σχολείου κ Πανάγος ευχόμενος Καλή Χρονιά και αποδοτική με πολύ διάβασμα προς τους μαθητές, συναισθανόμενοι όλοι τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Τόπος μας.
Στην συνέχεια έδωσε τον λόγο στον Αντ/ρχο κ. Κων/νο Κρούπη που ευχήθηκε Καλή Χρονιά και καλή πρόοδο στους μαθητές μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Κων/νου Μαράβα που δεν μπόρεσε να παραστεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και τόνισε ότι ο Δήμος θα είναι συμπαραστάτης στα προβλήματα που θα αντιμετωπίζει το Σχολείο.
Ακολούθησαν οι ευχές από τον Αντιδήμαρχο κ. Στέφανο Καλαμαρά που και αυτός με την σειρά του ευχήθηκε Καλή Χρονιά και τόνισε στου μαθητές να είναι επιμελείς με τα μαθήματα τους. Τέλος μοιράστηκαν τα κομμάτια της πίτας σε όλους
.