Οι καθηγήτριες επιβράβευαν τους ανήλικους μαθητές με… σεξ

kathigitries-epibrabeuan

«Εκδρομή στην εξοχή σήμερα». Αυτό ήταν το μήνυμα που έφτανε στα κινητά ορισμένων μαθητών λυκείου στην περιοχή Αρέτσο της Ιταλίας. Οσο κι αν φαίνεται ένα φυσιολογικό μήνυμα, δεν ήταν ένα απλό κάλεσμα σε εκδρομή.

Ηταν ένας μυστικός κώδικας που είχαν εφεύρει καθηγήτριες, για να κανονίζουν ερωτικές συνευρέσεις με τους ανήλικους μαθητές τους.

Πρόκειται για δύο καθηγήτριες μία 43χρονη και μία 38χρονη οι οποίες είχαν βρει έναν διαφορετικό τρόπο για να επιβραβεύουν τους μαθητές τους.

Μάλιστα, είχαν προτίμηση σε 5 συγκεκριμένους μαθητές, οι οποίοι ήταν και οι τυχεροί που λάμβαναν τα κρυφά μηνύματα και ακολουθούσαν τις καθηγήτριες τους σε διάφορες εκδρομές που περιελάμβαναν εκτός από βόλτες και διασκέδαση, και αρκετό σεξ.

Την αποκάλυψη της υπόθεσης έκανε ο σύζυγος μίας εκ των δύο καθηγητριών, ο οποίος είχε αρχίσει να υποπτεύεται τη γυναίκα του.

Η ύποπτη συμπεριφορά της και η συχνές αποδράσεις της από το σπίτι, είχαν κινήσει τις υποψίες του. Και αποφάσισε να προσλάβει ιδιωτικό ερευνητή για να διερευνήσει την υπόθεση ο οποίος διαλεύκανε την υπόθεση. Την παρακολούθησε και την έπιασε στα πράσα να συναντιέται με τους μαθητές της σε διαμέρισμα που είχε νοικιάσει μαζί με τη συνάδελφό της.

Το θέμα δεν έχει πάει στην αστυνομία, καθώς τα αγόρια ήταν σε νόμιμη ηλικία συναίνεσης, αναφέρουν πηγές από την πόλη Αρέτσο της Τοσκάνης.

Πηγή: TheToc

.