Η Κατερίνα Παπακώστα έκανε την διαφορά στο Μύλο Ματσόπουλου

Η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Παπακώστα, φαίνεται πως είναι η κερδισμένη της προεκλογικής περιόδου στα Τρίκαλα, αναφορικά με την κεντρική πολιτική της ομιλία. Απέφυγε να μιλήσει σε χώρους «δοκιμασμένους» όπως είναι π.χ. το Πνευματικό κέντρο ή ο πεζόδρομος της Ασκληπιού, παίρνοντας ένα μεγάλο ρίσκο να πάει σε ένα χώρο όπου χρειαζόταν περισσότερος κόσμος για να φανεί γεμάτος.

Όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά συγκέντρωσε κιόλας ένας πλήθος 3.000 περίπου ανθρώπων, που γέμισαν ασφυκτικά το μύλο Ματσόπουλου, ένα νούμερο σχεδόν αδιανόητο για προεκλογικές συγκεντρώσεις στα Τρίκαλα, δείχνοντας έτσι την δυναμική της και τον αέρα νίκης που διαθέτει.

Κατά τα άλλη ή όλη εκδήλωση είχε άρτια και άψογη οργάνωση, με φώτα παντού, νερά για τον κόσμο, καρέκλες για να μην κάθεται κανείς όρθιος και φυλλάδια με ψηφοδέλτια επάνω στις καρέκλες.

Η ομάδα συνεργατών της Κατερίνας Παπακώστα λειτούργησε δυναμικά, έξυπνα και συντονισμένα, κάνοντας την υποψήφια Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να πρωτοτυπήσει για ακόμα μια φορά, να φανεί πολύ μπροστά από τις εξελίξεις και να κάνει την διαφορά στην παρούσα προεκλογική περίοδο.