«Η Καρδιά μας»: Επιστημονική εκδήλωση για πολίτες και επαγγελματίες υγείας στα Τρίκαλα

Επιστημονική εκδήλωση με τίτλο «Η Καρδιά μας»,  συνδιοργανώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Τρικάλων με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών  Ιατρική του Τρόπου Ζωής- Lifestyle Medicine, το Εργαστήριο Πειραματικής Φυσιολογίας και Θεραπευτικής Άσκησης (ΤΕΦΑΑ Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας), την e-trikala AE και την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρίας Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας (ΕΕΕΟΦ).
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Φεβρουαρίου 2025  στο κτήριο Παπαστεριάδη, Στουρνάρα 14, Τρίκαλα.

Η εκδήλωση έχει ως στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση  κυρίως των συμπολιτών μας και των επαγγελματιών υγείας για τα σύγχρονα δεδομένα στην πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των καρδιαγγειακών παθήσεων. Αξιόλογοι επιστήμονες  θα προσφέρουν  τις γνώσεις τους ο καθένας  στον τομέα της ειδικότητας του. Στο πρώτο μέρος την εκδήλωσης θα γίνει ομιλία για τις πρώτες βοήθειες και επίδειξη αυτών.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν  και η προσέλευση είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://istrikala.gr/ ή να επικοινωνήσετε στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου τηλ 2431028805 ή στην υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Μαρία Ψιλούτσικου τηλ. 6977421574

Το πρόγραμμα της διημερίδας, βρίσκεται στον σύνδεσμο https://shorturl.at/VpInl