Η INSS Χορηγός της ΚΑΕ Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

Η ΚΑΕ Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ανακοινώνει με μεγάλη χαρά, πως η «Innovative Solutions & Services – INSS», εταιρεία ολοκληρωμένων υπηρεσιών και συστημάτων πληρωμών, θα είναι Χορηγός της ανδρικής ομάδας για τη νέα περίοδο.

Μια συνεργασία που ξεκινάει για πρώτη φορά εφέτος, κάτι το οποίο αποτελεί χαρά και τιμή για το σύλλογό μας.

Η INSS προσφέρει μια σειρά από καινοτόμες λύσεις πληρωμών που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ανάγκες των εμπόρων και τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των πελατών, τηρώντας παράλληλα τις κανονιστικές απαιτήσεις.

Η εταιρεία από τώρα ξεκινάει να είναι στο πλευρό της ΚΑΕ Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ και θα προσπαθήσει να στηρίξει δυναμικά την προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ της Καρδίτσας να ζήσει το όνειρο και να επιτύχει ακόμη μεγαλύτερους στόχους.

Ποια είναι η «Innovative Solutions & Services – INSS»

Η Innovative Solutions & Services – INSS παρέχει ολοκληρωμένα συστήματα χρεωστικών και πιστωτικών καρτών για Τράπεζες και εφαρμογές πληρωμών σε Εταιρείες ,καθώς και συστήματα παρακολούθησης logistics. Η INSS παρέχει υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής των καρτών, ξεκινώντας από το σχεδιασμό, μέσω της εξατομίκευσης έως τη φυσική έκδοση και τις υπηρεσίες back office.

Ο τεχνολογικός της εξοπλισμός υποστηρίζει υπηρεσίες για τους αγοραστές σε σχέση με διάφορα κανάλια απόκτησης και η γκάμα των τεχνολογιών περιλαμβάνει ανοιχτά και κλειστά σχήματα. Στις παραπάνω παροχές συγκαταλέγεται ο σχεδιασμός λύσεων έως την ενοποίηση με τα υπάρχοντα συστήματα, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης συσκευών και όλων των απαραίτητων πιστοποιήσεων.

Επιτραπέζιες ή φορητές συσκευές POS με πολυλειτουργικό σχεδιασμό, «έξυπνες» ταμειακές μηχανές με λειτουργικό android, ολοκληρωμένα Συστήματα Αυτοματοποιημένων Πληρωμών (APS), tablets συναλλαγών, ψηφιακές εκτυπώσεις, τεχνολογίες έκδοσης και λειτουργίας καρτών πληρωμής σύμφωνα με τα αυστηρά διεθνή πρότυπα, παραλαβή, ψηφιοποίηση, αναγνώριση OCR και φύλαξη παραστατικών, συνθέτουν την πιο αξιόπιστη εταιρία στο συγκεκριμένο κλάδο, με συνεργασίες διεθνούς εμβέλειας.